PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Detský bazén Morský koník

Zobraziť katalóg
Detský bazén Morský koník
Nafukovací bazén veľkosť 188 × 147 × 104 cm, odporúčaný vek od 1 roka
Kód:  HRAa4324 Produktové číslo:  078257571109 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Detský bazén Morský koník Predaj skončil

Detský bazén Morský koník

Nafukovací detský bazén Morský koník zaujme najmenšie deti svojim veselým a pestrým vzhľadom morského koníka. Prednosťou bazéna je praktická strieška, ktorá ochráni jemnú detskú pokožku pred slnečným žiarením. Výška steny 18 cm je ideálny pre ľahké nachádzanie do bazénika, zároveň poskytuje dostatočnú vodné kapacitu. V nádherne farebnom bazéne sa budú deti rady kúpať, čvachtat a dopriať si vodných radovánok. Spríjemní im horúce letné dni u vás doma na záhrade či si ho môžete vziať so sebou na dovolenku k vode. Bez tohto krásneho a praktického detského bazéna sa už v lete nezaobídete.

Balenie obsahuje samolepiace opravnú záplatu pre prípad poškodenia bazéna. Nafukovací bazén je vyrobený z testovaného masívneho vinylu a je vhodný pre deti od 1 roka.

Parametre a špecifikácie:

Materiál:
Masívne vinyl

Rozmery:
188 x 147 x 104 cm

Určené:
Pre vonkajšie použitie

Odporúčaný vek:
Od 1 roka

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Druh
Nafukovací Hotovo!

Bazéniky

Druh
Nafukovací Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Detský bazén Morský koník Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intex Dětský bazén Mořský koník. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kinderschwimmbad Seahorse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kinderschwimmbad Seahorse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intex Gyermek medence csikóhal.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií