Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DF Models Skywatcher

Zobraziť katalóg
DF Models Skywatcher
Dron - ukladanie videa do telefónu, prenos obrazu na smartphone, gyroskop, aerodynamický kryt, doba letu až 18 minút, ochranné košíčky rotorov, WIFI kamera, LED osvetlenie, flip funkcie
Kód:  HRAif3754 Produktové číslo:  4250684191150

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DF Models Skywatcher

Malý ľahký dron s pevným aerodynamickým telom určený aj pre vonkajšie lietanie. Jeho štyri rotory sú kryté ochrannými košíčkami pre bezpečný let bez rizika poškodenia. Axiálny gyroskop stráži rovnováhu celého modelu v troch osiach a nehrozí tak jeho samovoľné pretočenie alebo pád. S novou batériou môžete na jedno nabitie lietať až osemnásť minút.

Kľúčové vlastnosti Drone SKYWATCHER

  • Gyroskop pre stabilitu v 3 osiach
  • Štvorica výkonných rotorov
  • LED osvetlenie
  • WiFi kamera súčasťou balenia
  • Funkcia flip, RTF, návrat, kompas
  • Dlhý let

Má WiFi kameru pre okamžitý záznam videa do smartphonu

Súčasťou Drone Skywatcher je tiež WiFi kamera. Vsaďte svoj smartphone do priloženého držiaka na ovládač dronu a rovno sťahujte natáčané video alebo ho pokojne aj naživo zdieľajte. Kamera je navyše vybavená antireflexnou vrstvou pre dosahovanie lepších záberov. Dron ďalej zvláda automatické štarty pomocou funkcie RTF (ready to fly) a vďaka funkcii Flip mu nerobia problémy ani prudké akrobatické otočky.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mne, jak mohu koupit k tomuto modelu náhradní díly, konkrétně sadu chráničů vrtulí a přistavací podstavec, popřípadě motorky. Nikde jsem je v nabídce ani souvisejícíh produktů nenašel a přitom se jedná o velmi exponované díly. Děkuji.

Diskusia a poradňa k DF Models Skywatcher
Príslušenstvo pre DF Models Skywatcher Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DF Models Skywatcher. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DF Models Skywatcher.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií