Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dino Filmové Plagáty

Zobraziť katalóg
Dino Filmové Plagáty
Puzzle 1500 dielikov
Kód:  HRAif2182 Produktové číslo:  8590878551619 Stránky výrobcu

Dino Filmové Plagáty

Puzzle nás baví už peknú radu rokov. Hrali sa s nimi aj naše babičky a svoju popularitu nestráca ani medzi dnešnými deťmi. Skladanie puzzle je skvelou relaxačné zábavou, ale aj tvorivou činnosťou, vďaka ktorej precvičíte svoje logické myslenie a jemnú motoriku. Existujú rôzne zložité puzzle, môžete teda zvoliť puzzle pre deti, ktoré sa vyznačujú svojou jednoduchosťou (málo veľkých dielikov), či puzzle pre dospelých, ktoré môžu obsahovať aj niekoľko tisíc dielikov a zloženie vám môže zabrať aj celé dni. Poznáte ten pocit, keď vám puzzle začnú konečne zapadať a vy si uvedomíte, že ste pokorili ďalšiu výzvu?

 

Puzzle nie sú len obyčajnou skladačkou

  • Sú tiež tradičné odpočinkovú zábavu
  • Sú možností, ako si precvičiť jemnú motoriku, logiku i fantázie
  • Sú výzvou pre vás samé i pre priateľov
  • Sú dokonalým darčekom pre vašich blízkych
  • Sú skvelou dekorácií, pokiaľ je po zložení zarámujete
 

Filmoví fanúšikovia pozor

Tieto puzzle vyčarí úsmev na perách všetkým filmovým nadšencom. Pre skutočných kultúrne fajnšmekrov nie je jednoduché zvoliť len jeden film, ktorý by dokázal reprezentovať ich zápal pre tento koníček. Tento problém však hravo vyrieši tieto puzzle, ktoré obsahujú hneď 40 plagátov v retro štýle. Skvele zapadne do každého filmového brlohu.

 

Pokorte výzvu!

Tieto puzzle so svojou obtiažnosťou radí medzi tie ťažšie a časovo náročnejšie, preto sú odporúčané pre mládež od 15 rokov. Pri skladaní komplexnejších puzzle ako sú napríklad tieto, je dobré zvoliť nejaký systém, podľa ktorého budete skladať (napr. prvý okraje atp).

Puzzle Dino Filmové Plagáty sú českým výrobkom.Materiálom sa stala zdravotne nezávadná a vysoko odolná lepenka. Nemusíte sa báť, že v balení nenájdete všetkých 1500 dielikov skladačky, pretože každá skladačka prechádza na konci laserovú kontrolou, ktorá zaručuje, že pri následnej stavbe nebudete postrádať žiadny dielik.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dino Filmové Plagáty
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Filmové Plakáty. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Film-Poster. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Film-Poster. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DINO puzzle -filmplakátok.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií