AD homeoffice AD homeoffice

Dino Jaguár v Paríži

Zobraziť katalóg
Dino Jaguár v Paríži
5 1 hodnotení
Puzzle – 1000 dielikov
Kód:  HRAif2173 Produktové číslo:  8590878532434 Stránky výrobcu

Dino Jaguár v Paríži

Puzzle nás baví už veľa rokov. Hrali sa s nimi aj naše babičky a svoju popularitu nestráca ani medzi dnešnými deťmi. Skladanie puzzle je skvelou relaxačnou zábavou, ale aj tvorivou činnosťou, vďaka ktorej precvičíte svoje logické myslenie a jemnú motoriku. Existujú rôzne zložité puzzle, môžete si zvoliť puzzle pre deti, ktoré sa vyznačujú svojou jednoduchosťou (málo veľkých dielikov), alebo puzzle pre dospelých, ktoré môžu obsahovať aj niekoľko tisíc dielikov a zloženie vám môže zabrať aj celé dni. Poznáte ten pocit, keď vám puzzle začnú konečne zapadať a vy si uvedomíte, že ste pokorili ďalšiu výzvu?

Puzzle nie sú len obyčajná skladačka

  • Sú tiež tradičnou odpočinkovou zábavou
  • Sú možnosťou, ako si precvičiť jemnú motoriku, logiku i fantáziu
  • Sú výzvou pre vás samých i pre priateľov
  • Sú dokonalým darčekom pre vašich blízkych
  • Sú skvelou dekoráciou, ak ich po zložení zarámujete

Multikultúrna metropola

Paríž patrí medzi jedno z najnavštevovanejších miest na svete. Vyznačuje sa tiež svojou rozmanitosťou (a to hlavne kultúrne). Práve rozmanitosť je charakteristická pre tieto puzzle s motívom Paríža. Pri skladaní čiernobieleho obrazu tejto metropoly vašu pozornosť upúta tiež červený Jaguár, ktorý stojí v kontraste práve s čiernobielymi zátišiami tohto romantického mesta.

Pokorte výzvu!

Tieto puzzle sa so svojou obtiažnosťou radia medzi tie ťažšie a časovo náročnejšie, preto sú odporúčané pre mládež od 15 rokov. Pri skladaní komplexnejších puzzle ako sú napríklad tieto, je dobré zvoliť nejaký systém, podľa ktorého budete skladať (napr. prvé okraje atp.).

Puzzle Dino Jaguár v Paríži sú českým výrobkom. Materiálom sa stala zdravotne nezávadná a vysoko odolná lepenka. Nemusíte sa báť, že v balení nenájdete všetkých 1 000 dielikov skladačky, pretože každá skladačka prechádza na konci laserovou kontrolou, ktorá zaručuje, že pri následnom skladaní nebude chýbať žiaden dielik.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dino Jaguár v Paríži
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Jaguár V Paříži. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Jaguar in Paris. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Jaguar in Paris. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DINO puzzle - Jaguar Párizsban.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií