Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dino Kôň so zlatou hrivou

Zobraziť katalóg
Dino Kôň so zlatou hrivou
Puzzle – 300 XL dielikov
Kód:  HRAif2165 Produktové číslo:  8590878472105
Dino Kôň so zlatou hrivou Predaj skončil

Dino Kôň so zlatou hrivou

Puzzle nás zabáva už pekných pár rokov. Hrali sa s nimi aj naše babičky a svoju popularitu nestráca ani medzi dnešnými deťmi. Skladanie puzzle je skvelou relaxačnou zábavou, ale aj tvorivou činnosťou, vďaka ktorej si precvičíte svoje logické myslenie i jemnú motoriku. Existujú rôzne zložité puzzle, môžete teda zvoliť puzzle pre deti, ktoré sa vyznačujú svojou jednoduchosťou (menej veľkých dielikov), či puzzle pre dospelých, ktoré môžu obsahovať aj niekoľko tisíc dielikov a ktorého zloženie vám môže zabrať celé dni. Poznáte ten pocit, keď vám jednotlivé dieliky puzzle začnú konečne do seba zapadať a vy si uvedomíte, že ste pokorili ďalšiu výzvu?

 

Puzzle nie sú len obyčajnou skladačkou

  • Sú tiež tradičnou odpočinkovou zábavou
  • Sú možnosťou, ako si precvičiť jemnú motoriku, logiku aj fantáziu
  • Sú výzvou pre vás samých i pre vašich priateľov
  • Sú dokonalým darčekom pre vašich blízkych
  • Sú skvelou dekoráciou, keď si ho po zložení zarámujete
 

Žrebec so zlatou hrivou

Tieto puzzle určite urobia radosť všetkým milovníkom koní. Kôň so zlatou hrivou bude hrať pri vašom skladaní hlavnú úlohu. Výhodou je, že tieto XL dieliky zložia už školáci na prvom stupni, skladanie teda určite bude pre vaše deti zábavou. Deti s puzzle zažijú mnoho chvíľ plných radosti, no zároveň si precvičia svoju fantáziu, jemnú motoriku a logiku.

 

Pokorte výzvu!

Tieto puzzle sa so svojou obtiažnosťou radia medzi tie jednoduchšie a časovo nenáročné, preto sú vhodné pre deti od 8 rokov.

Puzzle Dino Kôň so zlatou hrivousú českým výrobkom. Sú vyrobené zo zdravotne nezávadnej a vysoko odolnej lepenky. Nemusíte sa báť, že v balení nenájdete všetkých 300 XL dielikov skladačky, pretože každá skladačka prechádza na konci svojej výroby laserovou kontrolou, ktorá zaručuje, že vám pri následnom skladaní nebude chýbať žiadny jej dielik.

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dino Kôň so zlatou hrivou
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Kůň Zlatohřívák . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Kůň Zlatohřívák . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Kůň Zlatohřívák . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DINO puzzle - Goldmane ló.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií