Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dino Pražský hrad

Zobraziť katalóg
Dino Pražský hrad
Puzzle 2000 dielikov, odporúčaný vek od 17 rokov
Kód:  HRAa7824 Produktové číslo:  8590878561014 Stránky výrobcu

Dino Pražský hrad

Obrňte sa veľkou dávkou trpezlivosti, precvičte si prsty a smelo do toho. Možno si zo začiatku budete pripadať ako Popoluška preberajúcej hrách, ale sme si istí, že zakrátko sa zorientujete a poskladať puzzle bude potom pre vás hračkou. Stačí dať dohromady 2000 dielikov puzzle, tak ako patrí, a výsledok bude stáť za to. Zarámované puzzle Pražský hrad ozdobí aj stenu vašej izby.

hlavné prednosti

  • puzzle z pevného, ??odolného kartónu
  • český výrobok
  • elektronická výstupná kontrola kompletnosti puzzle
  • zábava pre celú rodinu alebo aj pre jednotlivcov
  • atraktívne farebné obrázky
  • 2000 dielikov
  • odporúčaný vek od 17 rokov

Puzzle pre celú rodinu

So skladačkou Pražský hrad sa pozriete na najvýznamnejší český hrad. Puzzle je českej výroby a jeho kompletnosť je starostlivo sledovaná elektronickou výstupnou kontrolou vo výrobe. Puzzle je tvorené 2000 dieliky z pevného a odolného kartónu vysokej kvality.

Rozmery zloženého puzzle:
432 x 300 x 55 mm

Nech váš mozog nezaháľa

Puzzle Pražský hrad sa 2000 dielikmi je výborná skladačka, ktorá pobaví nielen vás. Môžete ju skladať dokopy aj v spoločnosti svojej rodiny alebo priateľov. Puzzle ale iste ocenia aj tí, čo dávajú prednosť samote. Čas pri skladaní puzzle letí rýchlejšie, než by ste si priali. A viete o tom, že zostavovanie puzzle je perfektný tréning pre váš mozog? Potrénujete si svoju trpezlivosť, presnosť, logiku, postreh aj pamäť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dino Pražský hrad
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Pražský hrad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Prager Burg. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Prager Burg. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dino - Prágai vár.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií