Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Dino Smolou

Zobraziť katalóg
Dino Smolou
Puzzle 60 ks, vhodné pre deti od 5 rokov, vyrobené v Českej republike
Kód:  HRAif2214 Produktové číslo:  8590878383081 Stránky výrobcu

Dino Smolou

Puzzle sa nám teší už niekoľko rokov. Naše babičky s nimi hrali a nestratili svoju popularitu ani medzi dnešnými deťmi. Spojenie puzzle je skvelá relaxačná zábava, ale aj tvorivá činnosť, vďaka ktorej precvičujete svoje logické myslenie a jemné motorizovanie . Existujú rôzne puzzle komplexy, takže si môžete vybrať puzzle pre deti, ktoré sú charakterizované ich jednoduchosťou (malé veľké kúsky) alebo puzzle pre dospelých, ktoré môžu obsahovať niekoľko tisíc kusov a kompozícia môže mať celý deň. Viete, že pocit, kedy začne hádanka zapadnúť, a uvedomíte si, že ste ponížili inú výzvu?

 

Hádanky nie sú len jednoduché puzzle

  • Sú to aj tradičné rekreačné zábavy
  • Existujú možnosti pre vás precvičovať jemné motorizmus, logiku a fantáziu
  • Vyzývajú vás a vašich priateľov
  • Sú perfektným darčekom pre svojich blízkych
  • Sú to skvelé dekorácie, ak vytvárate kompozíciu
 

Usmiali sa na dobrodružstvo

Kto by nemal rád týchto malých, modrých, rozmazávacích hrdinov? Všetci žijú v rozbíjanej obci, ktorá sa skladá z obydlí, ktoré často pripomínajú červenú mrožku. Hádanky obsahujú len niekoľko motívov a spolu 60 kusov. Nechajte svoje deti rozvíjať svoju predstavivosť, jemné motorické zručnosti a logiku, pomocou týchto dymných hádaniek. 

 

Máte problém!

Tieto hádanky, s ich ťažkosťami, patria medzi najjednoduchšie a časovo náročné, preto sa odporúčajú deťom vo veku 5 rokov a viac.

Puzzle Dino Smilesú českým výrobkom.Materiál sa stal zdravotníckym a vysoko odolným kartónom . Nemusíte sa obávať, že v balení nenájdete všetkých 60 kusov puzzle, pretože každé puzzle prechádza laserovou kontrolou na konci, čo zaručuje, že v novej konštrukcii nebudete chýbať žiadna časť.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dino Smolou
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Šmoulové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Smolou. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Smolou. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dino Hupikék törpikék.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií