PET AD homeoffice

Dino Svetlá Londýna

Zobraziť katalóg
Dino Svetlá Londýna
Puzzle – 6000 dielikov
Kód:  HRAif2187 Produktové číslo:  8590878565050 Stránky výrobcu
Dino Svetlá Londýna Predaj skončil

Dino Svetlá Londýna

Puzzle nás zabávajú už množstvo rokov. Hrali sa s nimi aj naše babičky a svoju popularitu nestrácajú ani medzi dnešnými deťmi. Skladanie puzzle je skvelou relaxačnou zábavou, ale aj tvorivou činnosťou, vďaka ktorej precvičíte svoje logické myslenie a jemnú motoriku. Existujú rôzne zložité puzzle, môžete si teda vybrať puzzle pre deti, ktoré sa vyznačujú svojou jednoduchosťou (málo veľkých dielikov), či puzzle pre dospelých, ktoré môžu obsahovať aj niekoľko tisíc dielikov a zloženie vám môže zabrať aj celé dni. Poznáte ten pocit, keď vám puzzle začnú konečne zapadať a vy si uvedomíte, že ste prekonali ďalšiu výzvu?

 

Puzzle nie sú len obyčajná skladačka

  • Sú tiež tradičnou odpočinkovou zábavou
  • Sú možnosť, ako si precvičiť jemnú motoriku, logiku i fantáziu
  • Sú výzvou pre vás a vašich priateľov
  • Sú dokonalým darčekom pre vašich blízkych
  • Sú skvelá dekorácia, stačí ich po zložení zarámovať
 

Multikultúrna metropola

Londýn patrí medzi jedno z najnavštevovanejších miest na svete. Vyznačuje sa tiež svojou rozmanitosťou (a to hlavne kultúrne). Práve rozmanitosť je charakteristická pre tieto puzzle s motívom Londýna. Pri skladaní čiernobieleho obrazu tejto metropoly sa perfektne zoznámite s architektúrou celého Londýna.

 

Prekonajte výzvu!

Tieto puzzle patria svojou obtiažnosťou medzi tie zložitejšie a časovo náročnejšie, preto sú odporúčané pre mládež od 15 rokov. Pri skladaní komplexnejších puzzle ako sú napríklad tieto je dobré zvoliť si nejaký systém, podľa ktorého budete skladať (napr. okraje ako prvé atp).

Puzzle Dino Svetlá Londýna sú český výrobok. Sú vyrobené zo zdraviu neškodnej a vysoko odolnej lepenky. Nemusíte sa báť, že by ste v balení nenašli všetkých 6000 dielikov skladačky, pretože každá skladačka prechádza na konci výroby laserovou kontrolou, ktorá zabezbečuje, že vám pri následnej stavbe nebude chýbať ani jeden dielik.

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli bude zboží ještě skladem, s možností dodání do Vánoc. Moc Děkuji za odpověď. L.Beck

Dobry den sviti puzzle v noci?

Zdravím, znáte rozměr složeného obrazu? Díky!

Diskusia a poradňa k Dino Svetlá Londýna
Príslušenstvo pre Dino Svetlá Londýna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Světla Londýna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Lichter von London. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Lichter von London. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dino London Fényei.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií