Alza pre firmy

Dinosaury

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vhodné od
1 rokov
12 rokov
-
Výška hračky
2,3 cm
55 cm
-
Typ
Akčné
(14)
Soška
(48)
Hracia súprava
(24)
Použitie
Na hranie
(135)
Zberateľské
(54)
Vlastnosti
S pohyblivou hlavou
(15)
S pohyblivými končatinami
(39)
Nepohyblivé
(92)
Svietiace
(3)
So zvukom
(20)
Počet figúrok
1 ks
48 ks
-
Najnovšie objednávky

Dinosaurus v podobe presnej imitácie môže zábavným spôsobom viesť deti k poznaniu tejto dávnej histórie. Spolu s ním zažijú vzrušujúce dobrodružstvo, ktoré sa odohráva v čase pred 65 miliónmi rokov. Poďte sa s nami vydať na napínavú cestu do čias, kedy dinosaury vládli našej planéte.

Pokračovať

Pradávny dinosaurus v podobe figúrky vykúzli deťom úsmev na tvári

Dinosaurus v podobe figúrky vás okamžite vtiahne do tajuplného Jurského sveta, v ktorom sa rozhodne nebudete nudiť. Tyrannosaurus Rex, Brachiosaurus, Triceratops – tí všetci sa už na vás tešia. Dinosaury vo forme figúrok však nie sú to jediné, čo v našej ponuke nájdete. Okrem nich sa tiež môžete tešiť na:

  • Herné súpravy zvyčajne obsahujú jednu alebo viac dinosaurích hračiek a dekoráciu či kulisu. Tieto súpravy ponúkajú skrátka všetko, čo dieťa potrebuje pre poriadny dinosaurí herný zážitok. Cenovo potom súpravy vychádzajú spravidla veľmi výhodne.
  • Figúrky ostatných zvierat nesmú chýbať. Zebra, slon, žirafa, lev, gepard – stačí si vybrať. Deti majú možnosť si doma vytvoriť malé safari. Pri hraní môžu deti pokojne kombinovať figúrky zvieratiek s dinosaurami, rovnako tak aj pri vystavovaní.

Dinosaury vo forme figúrok sú medzi deťmi veľmi obľúbené

Každé dieťa má svoju obľúbenú hračku či postavičku, možno však povedať, že dinosaury vo forme figúrok patria medzi všeobecne najobľúbenejšie detské hračky. Na rozdiel od autíčok či zvieratiek, dinosaury dnes už neexistujú, čo možno zvyšuje detskú túžbu tieto stvorenia spoznať. Dinosaurus hračka sa hodí napríklad pod stromček.

Hoci figúrky dinosaurov sú populárnejšie medzi chlapcami, majú aj svoje fanúšičky.

Hranie a zároveň učenie? To je dinosaurus – figúrka

Ak chcete dieťa zabaviť a pri tom vzdelávať, dinosaurus – figúrka je skvelou voľbou. Dieťa sa počas hrania zoznámi so zjednodušeným vzhľadom daného dinosaura a možno sa v ňom prebudí túžba zistiť si o ňom niečo viac. Dinosaury pre deti sa napríklad môžu stať pomôckami na naučenie mien dinosaurov.

Dinosaurus vo vajíčku rastie, ako keby bol skutočný

V ponuke môžete nájsť aj tajomné vajíčka, v ktorých sa ukrýva dinosaurus figúrka. Táto hračka vám umožní byť pri zrode roztomilého dinosaurieho mláďatka. Jediné, čo musíte urobiť, je ponoriť vajíčka do vody s teplotou 35 °C. Vajíčko začne pomaly praskať a na svet sa vyliahne nový dinosaurus.


Dinosaurus hračka pre deti

i

Ak budete mať šťastie, môžete objaviť vzácne alebo ultra vzácne dinosaurus hračky.

Skvelými spoločníkmi budú interaktívne dinosaury – hračky pre všetky generácie

Čo deti spoľahlivo zabaví, sú pohyblivé dinosaury – hračky, ktoré vydávajú zvuky pri jedení, ale dokážu tiež vrčať či dupať. Možno ich aj naučiť rozprávať, a to pomocou funkcie nahrávania, kedy budú opakovať slová po vás. A to sa deťom hneď tak neomrzí. Interaktívna dinosaurus hračka skrátka ponúka oproti tej klasickej niečo extra. Tieto dinosaurie hračky môžu byť skvelými spoločníkmi detí už od 2 rokov.

LEGO® dinosaury

LEGO® dinosaury potešia najmä milovníkov kociek. Stavebnica LEGO® Jurassic World™ vám umožní postaviť si svojich obľúbených dinosaurov, ktorí môžu následne slúžiť ako hračka aj ako dekorácia. Samotné stavanie je navyše zábavné a pre deti prínosné, pretože rozvíja ich kreativitu a jemnú motoriku.


LEGO dinosaury figúrky

Schleich dinosaurus

Schleich dinosaurus tvorí veľkú časť našej ponuky. Schleich je nemecká spoločnosť, ktorá sa zameriava na výrobu dinosaurov, zvierat a drakov. Hračky (dinosaury nevynímajúc) od tejto firmy sú považované za veľmi kvalitné. V ponuke nájdete aj dinosaury – hračky – s veľkosťou až 20 centimetrov.

Playmobil dinosaury

Playmobil dinosaury sú vlastne dinosaurie stavebnice. Tie obsahujú napríklad roboty, rôzne vozidlá, jaskyne a samozrejme samotné dinosaurie hračky. Použitým materiálom je plast. Dinosaurie figúrky Playmobil sú určené predovšetkým pre deti na hranie, čo napokon vyplýva už z názvu spoločnosti.

Stavebnice môžete rôzne kombinovať a vytvoriť si svoj vlastný dinosaurí svet.

Jurský svet dinosaury

Jurský svet je veľmi úspešná filmová séria, ktorá záujem o figúrky dinosaurov ešte zvýšila. U nás si môžete vybrať dinosaurie figúrky či celé súpravy z tejto série. Súčasťou niektorých súprav sú vaše obľúbené filmové postavy alebo napríklad autentické vrtuľníky či terénne vozidlá.


Figúrky dinosaury pre deti
Dinosauria figúrka Jurský svet

Súprava dinosaurov
Súprava dinosaurov Jurský svet

i

Dinosaury zo série Jurský svet by nemali chýbať žiadnemu fanúšikovi, ide navyše o licencované produkty.

Dinosaurus – hračka môže byť rôzne veľká

Dinosaurus – hračka a jej modely sa líšia podľa veľkosti. V našej ponuke nájdete niekoľkocentimetrových drobcov aj skoro polmetrových obrov. Chcete malú dinosauriu hračku, ktorú si budete môcť vziať kamkoľvek, alebo dáte prednosť monštru, ktoré bude na poličke vynikať? Jedno je isté – z našej ponuky si vyberiete.

Veľký dinosaurus v podobe figúrky vynikne nielen na poličke

Veľký dinosaurus v podobe figúrky nielen efektívne vyplní prázdne miesto na poličke, ale tiež sa väčšinou pýši detailným, precíznym spracovaním, ktoré na väčšej figúrke skutočne oceníte. Dieťa sa toho z veľkých dinosaurích hračiek dozvie o dinosaurovi oveľa viac. Vyberte si veľké dinosaury pre deti z našej obrej ponuky!

Či už hľadáte malé alebo veľké dinosaury, pomocou filtrovania výšky hračky si môžete zúžiť výber a zobraziť si len požadovanú veľkosť. Výšku dinosaurích hračiek uvádzame v centimetroch.

Dinosaurus figúrka – na hranie aj pre zberateľov

Dinosaurus figúrka môže mať viacero podôb, ktoré delíme podľa využitia do dvoch kategórií:

  • Dinosaury na hranie sú určené primárne pre deti, ktoré sa s nimi chcú hrať. Dôraz v ich prípade nie je kladený na detailné spracovanie a autentickosť, ale skôr na zaoblenie materiálu, aby si deti pri hraní neublížili. Figúrka dinosaura na hranie je väčšinou lacnejšia ako zberateľská.
  • Dinosaury pre zberateľov sú spracované do najmenších detailov. Hlavným cieľom je, aby dinosaurus vyzeral dobre na poličke alebo vo vitríne. Dbá sa aj na autentickosť a dlhú životnosť výrobku. Figúrka dinosaura pre zberateľov je spravidla drahšia ako detská hračka – dinosaurus.

Dinosaury sa delia podľa použitého materiálu

Podľa materiálu, ktorý bol použitý pri výrobe, delíme dinosaury do niekoľkých skupín.

  • Gumový dinosaurus je väčšinou ručne maľovaný a veľký dôraz je kladený na detaily. Preto je guma spravidla použitá pri výrobe dinosaurích figúrok pre zberateľov. Zároveň však gumové dinosaury pre deti nie sú cenovo nedostupné.
  • Plastový dinosaurus pre deti je obvykle skôr hračkou ako zberateľským kúskom. Rohy tu bývajú zaoblené, aby sa deti pri hraní neporanili, čo ocenia starostliví rodičia. Plastové hračky dinosaurov bývajú často najlacnejšie.
  • Polystoneový dinosaurus je spravidla drahší, precízne spracovaný a vyzerá skrátka fantasticky. Ide o figúrku pre vášnivých zberateľov, ktorej súčasťou môže byť stojan. Vyššiu cenu balansuje tiež dlhšia životnosť.

Gumový dinosaurus figúrka
Gumový dinosaurus

Polystoneový dinosaurus figúrka
Polystoneový dinosaurus

Plastový dinosaurus figúrka
Plastový dinosaurus

Dinosaury v súprave urobia dvojnásobnú radosť

Dinosaury v súprave predstavujú parádnu voľbu, ak máte záujem zaobstarať viac dinosaurích hračiek naraz. Mnoho súprav dokonca neobsahuje iba figúrky dinosaurov, ale aj ďalšie príslušenstvo, ako napríklad vozidlá a vrtuľníky z filmu Jurský svet alebo ohrady. Súpravy sú navyše spravidla cenovo výhodné.

i

Súprava dinosaurov sa perfektne hodí ako darček pod stromček alebo k narodeninám.

Dinosaurus hračka – špeciálne typy a druhy

Dinosaurus hračka je v našej ponuke k dispozícii v špeciálnych typoch a druhoch, ktoré zahŕňajú:

  • Akčné figúrky s pohyblivými končatinami alebo hlavou umožňujú deťom naplno prejaviť svoju fantáziu a predstavivosť.
  • Figúrky bez pohyblivých končatín sa hodia viac na výstavu ako na hranie, ale nemusí to byť pravidlom.
  • Dinosaurie figúrky so zvukom posúvajú zážitok z Jurského sveta ešte o úroveň vyššie.
  • Doplnkové predmety väčšinou súvisia s filmovou sériou Jurský svet. Môže ísť o budovy, helikoptéru alebo napríklad jaskyňu.

Zavítajte tiež do kategórie robotické zvieratá, kde na vás okrem iného čaká aj dinosaurus na ovládanie. Hračka dokonale nahradí živého kamaráta, s ktorým si deti užijú množstvo zábavy. A ak si chcete čítať, obzory vám rozšíri článok Dinosaury – Wiki.

Dinosaurie figúrky a figúrky zvieratiek pre deti sa skvele dopĺňajú

Figúrky zvieratiek pre deti sú tiež veľmi obľúbené, navyše sa môžu s dinosaurými figúrkami dobre kombinovať. Dieťa si môže z jednotlivých tvorov vytvoriť vlastnú výstavku. Figúrky zvieratiek pre deti taktiež ponúkame v súpravách, kde mnohokrát nájdete ďalšie príslušenstvo.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Schleich 14586 Carnotaurus Na sklade 2 ks
Figúrka – dinosaurus, na hranie, výška 22 cm, materiál plast, nepohyblivá, vhodná od 3 rokov
15,90 €

2.
Figúrka – dinosaurus, na hranie, zberateľská, výška 15 cm, materiál guma, s pohyblivou hlavou, vhodná od 3 rokov
18,90 €

3.
Figúrka – figúrka, zvieratká, na hranie, motív Jurský svet, výška 22 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, s pohyblivými končatinami, vhodná od 4 rokov
58,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
158 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,9 10×
Schleich 14587 Tyrannosaurus rex
Figúrka – dinosaurus, na hranie, zberateľská, výška 15 cm, materiál guma, s pohyblivou hlavou, vhodná od 3 rokov
18,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif6720
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
5,0
Schleich - Veľká dinosauria výskumná stanica 41462
Set figúrok a príslušenstva – doplnkové predmety, na hranie, materiál plast, výška 45 cm, s pohyblivými končatinami, 1 figúrka v balení, vhodné od 4 rokov
83,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz08777
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
5,0
Schleich 41461 Jaskyňa s dinosaurami
Figúrka – doplnkový predmet, na hranie, výška 26 cm, materiál plast, nepohyblivá, vhodná od 3 rokov
50,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz08771
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
5,0
Schleich - Sopka 42564
Set figúrok a príslušenstva – postavičky, dinosaury, doplnkové predmety, na hranie, materiál plast, výška 35,7 cm, s pohyblivými končatinami, 3 figúrky v balení, vhodné od 3 rokov
104,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz22133
4,6 13×
Schleich 14585 Velociraptor
Figúrka – dinosaurus, na hranie, zberateľská, výška 10,3 cm, materiál plast, s pohyblivými končatinami, vhodná od 3 rokov
11,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif6715
5,0
Schleich 70143 Ľadový griffin
Figúrka – dinosaurus, na hranie, výška 9 cm, materiál plast, s pohyblivými končatinami, vhodná od 3 rokov
18,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAhm148
5,0 11×
Schleich 14525, Tyrannosaurus Rex s pohyblivou čeľusťou 14525
Figúrka – dinosaurus, na hranie, zberateľská, výška 26,5 cm, materiál guma, nepohyblivá, vhodná od 3 rokov
19,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif1443
4,9 13×
Schleich 14586 Carnotaurus
Figúrka – dinosaurus, na hranie, výška 22 cm, materiál plast, nepohyblivá, vhodná od 3 rokov
15,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif6717
5,0
Schleich 15018 Postosuchus s pohyblivou čeľusťou
Figúrka – dinosaurus, na hranie, výška 5,8 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, vhodná od 3 rokov
Super cena
9,89 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAhm173
5,0
Schleich 15009 Spinosaurus
Figúrka – dinosaurus, na hranie, výška 9,5 cm, materiál guma, nepohyblivá, vhodná od 3 rokov
18,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif13351
5,0
Schleich 42511 Ohnivý drak
Figúrka – dinosaurus, na hranie, výška 12,5 cm, materiál plast, nepohyblivá, vhodná od 3 rokov
18,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAhm136
5,0
Schleich 15003 Therizinosaurus
Figúrka – dinosaurus, na hranie, motív Jurský svet, výška 19,5 cm, materiál guma, nepohyblivá, vhodná od 3 rokov
18,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif6719
4,6
Schleich 15000 Triceratops
Figúrka – dinosaurus, na hranie, zberateľská, výška 9,8 cm, materiál guma, nepohyblivá, vhodná od 3 rokov
15,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif6716
4,7
Schleich 14567 Dilophosaurus
Figúrka – dinosaurus, na hranie, zberateľská, výška 14,1 cm, materiál guma, nepohyblivá, vhodná od 3 rokov
Super cena
12,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif1472
5,0
Schleich 15010 Giganotosaurus
Figúrka – zvieratká, na hranie, výška 18 cm, materiál plast, nepohyblivá, vhodná od 3 rokov
18,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif11669
5,0
Schleich 15022 Baryonyx
Figúrka – dinosaurus, na hranie, výška 10,2 cm, materiál guma, nepohyblivá, vhodná od 3 rokov
15,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAhm106
5,0
Schleich 15021 Agustinia
Figúrka – dinosaurus, na hranie, výška 9,5 cm, materiál plast, nepohyblivá, vhodná od 3 rokov
Super cena
13,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAhm107
5,0
Schleich 14582 Utahraptor
Figúrka – dinosaurus, na hranie, výška 21 cm, materiál guma, nepohyblivá, vhodná od 3 rokov
10,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAjd0549
5,0
Schleich 15020 Cryolophosaurus s pohyblivou čeľusťou
Figúrka – dinosaurus, na hranie, výška 11 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, vhodná od 3 rokov
14,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAhm140
5,0
Smashers – Ice Age
Set figúrok a príslušenstva – dinosaury, doplnkové predmety, na hranie, materiál plast, výška 18 cm, nepohyblivé, 1 figúrka v balení, vhodné od 5 rokov
15,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRArb010
4,5
Schleich 41464 Terénne vozidlo s vonkajším výbehom pre dinosaura
Figúrka – herná súprava, dinosaurus, na hranie, výška 23 cm, materiál plast, s pohyblivými končatinami, vhodná od 4 rokov
54,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz08775
4,9
Schleich 14581 Brachiosaurus
Figúrka – dinosaurus, na hranie, výška 24 cm, materiál plast, nepohyblivá, vhodná od 3 rokov
18,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif1440
5,0
Schleich 14584 Acrocanthosaurus
Figúrka – dinosaurus, na hranie, výška 14 cm, materiál guma, nepohyblivá, vhodná od 3 rokov
16,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif6884
5,0
Schleich 15023 Ankylosaurus
Figúrka – zvieratká, na hranie, výška 10,6 cm, materiál plast, nepohyblivá, vhodná od 3 rokov
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAhm135

Dinosaury

hračkyImaginarium – svet hračiek, o ktorých sme v detstve len snívali Imaginarium patrí k svetovým lídrom v dizajne a inovácii hračiek. A pretože Alzák spoznal Kiconica, je od 1.6. 2021 dostupný na ALZA SK a CZ úvodné portfólio 350 vybraných produktov.

Dinosaury

V kategórii Dinosaury máme práve teraz na Alza.sk celkom 158 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné dinosaury Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie dinosaury Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie dinosaury Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii dinosaury recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií