AD homeoffice PET

Dino Mickey Mouse na pikniku

Zobraziť katalóg
Dino Mickey Mouse na pikniku
Puzzle – 66 kusov, odporúčaný vek od 3 do 6 rokov
Kód:  HRAa679 Produktové číslo:  8590878384019
Dino Mickey Mouse na pikniku Predaj skončil

Dino Mickey Mouse na pikniku

Puzzle s motívmi Mickey Mouse a jeho priateľov rozžiari oči každého dieťaťa. Tieto puzzle sa skladajú zo 66 dielikov veľkej veľkosti, vďaka čomu sú vhodné pre tých úplne najmenších staviteľov od 3 rokov. Vaša ratolesť po zložení získa veselý obrázok, ktorý poslúži aj ako skvelá dekorácia do detskej izby. Rozmery zloženého obrázku potom sú 32,3 × 22 cm. Skladanie puzzle patrí medzi najobľúbenejšiu zábavu detí, navyše rozvíja ich jemnú motoriku a predstavivosť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dino Mickey Mouse na pikniku
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Mickey Mouse na pikniku. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Mickey Mouse Picknick. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Mickey Mouse Picknick. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dino Miki egér a pikniken.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií