Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza dny mini Velikonoce

Disney Princess otáčajúca sa Rapunzel

Zobraziť katalóg
Disney Princess otáčajúca sa Rapunzel
Bábika – odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAif5244 Produktové číslo:  5010993413430 Stránky výrobcu
Disney Princess otáčajúca sa Rapunzel Predaj skončil

Disney Princess otáčajúca sa Rapunzel

Doprajte svojim milovaným dievčatkám možnosť stať sa naozajstnými princeznami! Disney Princezná otáčajúca sa Rapunzel z obľúbenej animovanej rozprávky Na vlásku splní želanie každému dievčatku. Princezná Rapunzel má jemnú tvár posiatu drobnými pehami, nádherné blonďavé vlasy a prenikavo zelené oči. Disney Princezná otáčajúca sa Rapunzel je oblečená do fialových šiat, ktoré sú vyhotovené podľa televíznej predlohy. Navyše, stlačením šiat sa bábika roztočí, takže je s ňou ešte väčšia zábava!

Kľúčové vlastnosti Disney princeznej otáčajúcej sa Rapunzel

  • Princezná Rapunzel z animovaného filmu Na vlásku
  • Dlhé blonďavé vlasy a vlasové doplnky na vytváranie účesov
  • Po stlačení šiat sa Rapunzel roztočí
  • Vhodná pre deti od 5 rokov
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Disney Princess otáčajúca sa Rapunzel
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Disney Princess otáčející se Locika. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Disney Princess Singende Rapunzel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Disney Princess Singende Rapunzel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Disney Hercegnő - Aranyhaj figura.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií