PET AD homeoffice

Dostihy a stávky veľké

Zobraziť katalóg
Dostihy a stávky veľké
4,8 10 hodnotení
Spoločenská hra pre 2 - 6 hráčov, odporúčaný vek od 10 rokov
Kód:  HRAa5459 Produktové číslo:  8590878631243

Dostihy a stávky veľké

Hra Dostihy a stávky patrí medzi tradičné a najúspešnejšie spoločenské hry. Dosková hra bola patentovaná už v roku 1938 a je staršou sestrou hry Monopoly. Koľkokrát ste ju hrali s celou svojou rodinou a priateľmi? Je čas, aby ste podarovali vašim blízkym túto inteligentnú hru.

Hrá sa s pôvodnými pravidlami, takže sa všetci pohybujú po hernom pláne pomocou kocky a figúrky. Každý z hráčov vlastní svoju stajňu. Princípom je obratne nakupovať a predávať koňa alebo služby, ktoré sú nimi spojené. Víťazom je ten, kto najlepšie investuje a získa ten najväčší majetok.

Táto hra je určená pre 2 až 6 hráčov, predovšetkým staršie deti od 10 rokov, ale aj pre dospelých hráčov. Obsahuje 260 bankoviek, 56 hracích kariet, 90 žetónov, 6 hracích figúr, herný plán, bodovú hraciu kocku, tvarovanú vložku a samozrejme návod.

Parametre a špecifikácia

Minimálny počet hráčov
2 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
6 Hotovo!

Základné

Minimálny počet hráčov
2 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
6 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jedná se opravdu o starší originální verzi? Na krabici jsou vyfocený staré peníze na hrací desce nové. Jedná se tedy o novou nebo starší verzi hry? děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Dostihy a stávky veľké
Príslušenstvo pre Dostihy a stávky veľké
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dostihy a sázky velké.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií