Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Drevená loďka na balónikový pohon

Zobraziť katalóg
Drevená loďka na balónikový pohon
4,0 3 hodnotení
Hračka do vody pre chlapcov aj dievčatá, vhodné od 3 rokov
Kód:  BGJ253 Produktové číslo:  691621009734
Drevená loďka na balónikový pohon Predaj skončil

Drevená loďka na balónikový pohon

Drevená loďka v rôznych pestrých farbách je určená malým kapitánom, plavčíkom a všetkým deťom, ktoré majú rady vodu. K loďke je pevne prichytený nafukovací balónik. Pohon loďky funguje tak, že stačí skrze zadnú drevenú trubičku balónik nafúknuť a loďku následne položiť na vodnú hladinu. Tá sa potom vydá vpred. S touto lodičkou si iste užijete veľa zábavných chvíľ pri detskom kúpaní. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.

Výrobcom tejto hračky je anglická spoločnosť Bigjigs založená roku 1985, ktorá sa spočiatku zameriavala len výrobou drevených puzzle. Všetky hračky boli vyrábané ručne a s láskou samotnými majiteľmi, ktorí svoje výrobky potom predávali na trhu. Zákazníci si hračky veľmi obľúbili a vyžiadali si tak rozšírenie ponuky o ďalšie hračky a možnosť zasielania poštou či objednávania skrze katalóg. Spoločnosť Bigjigs zostáva stále vo vlastníctve pôvodnej rodiny a dodáva svoje hračky zákazníkom vo Veľkej Británii a západnej Európe. Všetky drevené hračky Bigjigs sú navrhnuté v Anglicku. Kvalita hračiek značky Bigjigs je testovaná a zodpovedá všetkým podmienkam na predaj v EÚ a USA.

Loď sa predáva v troch variantoch:

  • Modrá loď so žltým balónikom.
  • Zelená loď s červeným balónikom.
  • Oranžová loď so zeleným balónikom.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky drevené modely

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jakou dostanu barvu?

Diskusia a poradňa k Drevená loďka na balónikový pohon
Príslušenstvo pre Drevená loďka na balónikový pohon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěná loďka na balónkový pohon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Holzboot mit Ballonantrieb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Léggömb meghajtású fa hajócska.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií