Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Drevené 3D Puzzle - Piráti

Zobraziť katalóg
Drevené 3D Puzzle - Piráti
Odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  RBT017
Drevené 3D Puzzle - Piráti Predaj skončil

Drevené 3D Puzzle - Piráti

Ponorte sa do úžasného sveta 3D puzzle RoboTime. Toto drevené 3D puzzle sa skladá prostredníctvom spájania jednotlivých drevených dielov bez použitia akéhokoľvek náradia, lepidla či skrutiek. Diely možno ľahko vytlačiť prstami a pomocou názorného grafického návodu je zložiť do výslednej podoby. Stavebnice sú vyrobené z drevenej preglejky a spĺňajú všetky certifikáty a testy pre európsky trh. 3D puzzle sú určené pre všetky deti od 3 rokov, ale poteší aj o mnoho staršie deti.

3D Puzzle s motívom pirátov ponúkne nielen pravú pirátsku loď, ale aj voľne rozestavitelné figúrky. Hračku je možné kombinovať s ďalšími stavebnicami produktovej rady. Je tak možné vytvoriť sýty a naozaj nápaditý svet.

Parametre a špecifikácie:

Motív:
Piráti

Odporúčaný vek:
od 3 rokov

Materiál:
drevená preglejka - balza z kvalitnej lipy

Rozmery zostaveného modelu:
270 x 90 x 190 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Drevené 3D Puzzle - Piráti
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěné 3D Puzzle - Piráti. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wooden 3D Puzzle - Piraten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wooden 3D Puzzle - Piraten. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fa 3D Puzzle - Pirates.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií