Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Drevené figúrky a zvieratká

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky

Drevené figúrky a zvieratká predstavujú tradičný a časom preverený spôsob, ako rozvíjať detskú fantáziu a hravosť. V rámci tejto kategórie obzvlášť zaujmú zvieratká a postavičky, ktoré majú svoje jedinečné kúzlo. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať drevené figúrky a zvieratká na mieru.

Pokračovať

Prečo u vás nesmú chýbať drevené figúrky a zvieratká?

Drevené figúrky a zvieratká ponúkajú nielen estetický pôvab, ale aj množstvo pedagogických a environmentálnych výhod. V prvom rade je drevo prírodný a tradičný materiál, ktorý je pri správnej úprave bezpečný pre deti. V porovnaní s plastovými hračkami drevené figúrky neprodukujú chemické výpary a sú biologicky odbúrateľné. Navyše drevo ponúka jedinečný dotykový zážitok – je príjemné na dotyk a pomáha rozvíjať zmyslové vnímanie dieťaťa.

Ako ešte môžu slúžiť drevené zvieratká? Dekorácia detskej izbičky bude vďaka nim zaručená.

Ako vyberať drevené figúrky a zvieratká?

Keď budete vyberať drevené figúrky a zvieratká vyberať, je dobré venovať pozornosť kvalite spracovania, použitým farbám a povrchovým úpravám, aby boli vhodné pre najmladšie deti. Výhodou drevených hračiek je aj ich odolnosť a dlhá životnosť. Môžu sa stať rodinným pokladom, ktorý sa dedí z generácie na generáciu. Investícia do kvalitných drevených figúrok a zvieratiek tak prináša radosť a úžitok mnoho rokov.

Klasické drevené zvieratká pre deti

Drevené zvieratká pre deti, známe z fariem aj exotické – všetky tieto zvieratká môžete nájsť v drevenom vyhotovení, sú ideálne na hry vašich detí aj ako originálne dekorácie. Mnohé z týchto zvieratiek sú dokonca tak detailne spracované, že predstavujú skvelý spôsob, ako deťom priblížiť rôzne druhy zvierat a učiť ich o ich živote. Niektoré z nich majú pohyblivé súčasti pre dokonalú ilúziu.

Doplnky, ako sú malé vozidlá, domčeky alebo stromy potom dodávajú celej hre kontext a hĺbku. Veľmi obľúbené sú drevené zvieratká – farma a všemožné doplnky z tohto prostredia.

Medzi drevené figúrky a zvieratká patria aj postavičky

Drevené figúrky a postavičky ožívajú v detských rukách a predstavách, pričom každá z nich nesie svoj jedinečný príbeh. Od princezien v nádherných šatách cez statočných rytierov v žiarivej zbroji až po obyčajných ľudí z každodenného života, každá postavička umožňuje dieťaťu prežiť rôzne dobrodružstvá. Vďaka širokej palete charakterov a povolaní sa stávajú skvelým nástrojom na rozvoj empatie, sociálnych zručností a kreativity dieťaťa.

i

Pre koho sú určené drevené figúrky a zvieratká?

Drevené figúrky a zvieratká sú k dispozícii pre deti rôznych vekových kategórií. Už od 1 roku môžu deti objavovať väčšie a jednoduchšie drevené kúsky, zatiaľ čo pre staršie deti od 1,5 roka a od 3 rokov sú k dispozícii komplexnejšie figúrky v menšej veľkosti s viacerými detailmi a rôznymi funkciami.

Farby aj množstvo – aké možnosti majú drevené figúrky a zvieratká?

Drevené figúrky a zvieratká väčšinou ponechávajú krásu prírodného dreva, ale niektoré figúrky, zvieratká a doplnky sú sfarbené do rôznych odtieňov – červenej, modrej, ružovej a mnoho ďalších. Súpravy môžu obsahovať od jedného až po päťdesiat kusov, v závislosti od vašich požiadaviek.

Drevené figúrky a zvieratká majú aj niečo navyše

Zaujímavou funkciou mnohých drevených figúrok a zvieratiek je ich pohyblivosť. Niektoré figúrky sú ťahacie, s kolieskami, čo deťom umožňuje ich ťahať za sebou. Iné majú pohyblivé časti, zatiaľ čo niektoré zvieratká môžu dokonca vydávať zvukové efekty.

Pokiaľ hľadáte aj hračky z iných materiálov, sú tu aj obľúbené plastové zvieratká a figúrky.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
19 položiek

Drevené figúrky a zvieratká

Drevené figúrky a zvieratká

V kategórii Drevené figúrky a zvieratká máme práve teraz na Alza.sk celkom 19 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné drevené figúrky a zvieratká Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie drevené figúrky a zvieratká Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie drevené figúrky a zvieratká Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii drevené figúrky a zvieratká recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií