Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Drevené hračky – Magnetické puzzle Klauni

Zobraziť katalóg
Drevené hračky – Magnetické puzzle Klauni
5 1 hodnotení
– drevené, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa4931 Produktové číslo:  8593547030149
Drevené hračky – Magnetické puzzle Klauni Predaj skončil

Drevené hračky – Magnetické puzzle Klauni

Kde sú klauni, tam je veselo. Zábavní chlapíci dokážu pobaviť aj tých najväčších pesimistov a vyčariť na ich tvári úsmev. A čo potom deti! Tie ich zbožňujú. Pre ich milú nemotornosť, nešikovnosť, ale tiež pre najrôznejšie veselé kúsky a triky. Bez klaunov by nebol žiadny cirkus cirkusom. Magnetické puzzle Klauni sú šité deťom priamo na mieru. Sú flexibilné, jednoduché, pestré a skladné. Umožnia deťom vytvárať mnoho variácií skladačky. Klauni môžu cvičiť, môžu sa držať za ruky, robiť stojky alebo sa prezliekať do pestrofarebných zvrškov. Krásne sa usmievajú pod svojimi červenými klaunovskými nosmi a želajú si jediné – pobaviť deti.

Deti od veku 3 rokov sa môžu dosýtosti pohrať s 41 drevenými dielikmi doplnenými magnetom a vyskúšať si zostaviť najrôznejšie kombinácie obrázkov. Skladačka je výborným prostriedkom na zdokonaľovanie detského sústredenia, orientácie v priestore, fantázie. Takisto sa významnou mierou podieľa na precvičenie jemnej motoriky. Jej najväčší význam však spočíva vo vytvorení pohodovej rodinnej atmosféry a pocitu radosti pri skladaní.

Skladačka nie je vhodná pre deti mladšie ako 3 roky. Obsahuje totiž drobné časti, ktoré by mohli byť vdýchnuté.Je vyrobená z dreva, doplnená magnetom. Pre skladanie je doplnená magnetickou tabuľkou.

Rozmery: 33 × 23 × 3,5 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Drevené hračky – Magnetické puzzle Klauni
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěné hračky - Magnetické puzzle Klauni . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Magnetisches Puzzle Clowns. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Magnetisches Puzzle Clowns. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fajátékok - Mágneses puzzle Bohócok.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií