Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

Dunlop Air hockey

Zobraziť katalóg
Dunlop Air hockey
Hra – rozmery (dĺžka) 121cm, (šírka) 60.9cm, (výška od zeme) 76.5cm, hmotnosť 14.5kg, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa8611 Produktové číslo:  8594166102101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dunlop Air hockey

Hľadáte netradičnú zábavu pre dospelých i deti? So vzdušným hokejom sa nudiť rozhodne nebudete. K hre nepotrebujete poznať hokejové pravidlá, zvíťazí ten, kto bude mať lepší postreh a taktický útok. V oboch zručnostiach vás hra dokonale preverí na hracej ploche s rozmermi 121,9 × 60,9 cm. Puk sa pohybuje veľmi rýchlo vďaka minimálnemu treniu a nie je tak ľahké ubrániť svoju bránku. Nadnášanie puku stôl dosahuje prostredníctvom ventilátora, ktorý je umiestnený pod hernou plochou.

Vždy proti sebe stoja dvaja hráči, vzdušný hokej je však ako stvorený pre domáce turnaje a vyzývanie priateľov k zápasom. Pri hre zažijete veľa zábavy, zlepšíte si postreh a ak hokej zakomponujete do každodenného života, urobíte si ľahko zábavu i s preťahovaním, kto dnes umyje riad.

Kľúčové vlastnosti

  • Hra už pre dvoch hráčov
  • Skvelá hokejová zábava priamo u vás doma
  • Veľká hracia plocha
  • Ručné počítanie bodov
  • Napájanie zo siete (adaptér je súčasťou balenia)
  • Hmotnosť 14,5 kg

Parametre a špecifikácia

Minimálny počet hráčov
2 Hotovo!

Základné

Minimálny počet hráčov
2 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky hry stolný hokej

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,chtěla bych se zeptat na výšku,stabilitu a materiál nohou u této hry. Děkuji za odpověď Rubičová

Diskusia a poradňa k Dunlop Air hockey
Príslušenstvo pre Dunlop Air hockey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dunlop Air hockey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dunlop Air Hockey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dunlop Air Hockey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dunlop Air hockey.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií