LEGO v APP pro AP+

Dunlop Tenisová sieť s príslušenstvom

Zobraziť katalóg
Dunlop Tenisová sieť s príslušenstvom
Vonkajšia hra – rozmery 66×23×300cm, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa8610 Produktové číslo:  8594166101272 Stránky výrobcu
Dunlop Tenisová sieť s príslušenstvom Predaj skončil

Dunlop Tenisová sieť s príslušenstvom

Vonkajšia hra v podobe tenisovej súpravy od značky Dunlop je určená deťom od 6 rokov. Obsahuje všetko potrebné pre hru tenis – od loptičiek, siete a stĺpikov na uchytenie siete, až po tenisové rakety a štipce, ktorými môžete vytýčiť hraciu plochu. Tenisová súprava je skvelým spoločníkom do každej rodiny, kde sú priaznivci rekreačného tenisu. Môžete ho vziať so sebou na dovolenku, ale je možné túto obľúbenú hru hrať aj vonku na sídlisku alebo kdekoľvek, kde nájdete pevnú plochu. Celá súprava váži iba 3 kg a môžete ju tak pohodlne prenášať všade, kam potrebujete. Hrajte tenis pre radosť z pohybu a usporiadajte turnaj pre vašu rodinu!

Vlastnosti tenisovej súpravy

  • Je určená na rekreačnú hru tenis
  • Obsahuje sieť, 2 stĺpiky na postavenie siete, 2 štipce pre vytýčenie hracej plochy, 2 loptičky a 2 rakety
  • Je doporučený pre deti od 6 rokov
  • Rozmery 66 × 23 × 300 cm
  • Značka súpravy Dunlop
  • Stĺpiky je možné pre väčšiu stabilitu napustiť vodou

Tenis, ktorý môže hrať celá rodina

Kúpte sebe aj svojim deťom tenisovú sieť s príslušenstvom a zabavte jedinečným spôsobom celú rodinu. Tenisová súprava zaistí pre vás aj vaše deti zdravý pohyb na čerstvom vzduchu a navyše veľa zábavy. Stačí len napustiť stĺpiky vodou, upevniť na ne sieť a vytýčiť priloženými štipcami hraciu plochu. Hra sa hrá podľa známych pravidiel. Každý hráč sa postaví na svoju stranu siete a snažia sa raketou odpáliť loptičku, ktorý mu poslal do poľa protihráč. Majte radosť z pohybu každý deň!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dunlop Tenisová sieť s príslušenstvom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dunlop Tenisová síť s příslušenstvím. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dunlop Tennisnetz mit Zubehör. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dunlop Tennisnetz mit Zubehör. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dunlop - Teniszháló kiegészítőkkel.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií