AlzaBoxy Q1 Aplikace

E-flite Delta Ray One 0,5 m SAFE RTF

Zobraziť katalóg
E-flite Delta Ray One 0,5 m SAFE RTF
RC model – lietadla, rozpätie krídel: 50cm, dĺžka: 32.2cm
Kód:  HRAif11380 Produktové číslo:  605482278352

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

E-flite Delta Ray One 0,5 m SAFE RTF Predaj skončil

E-flite Delta Ray One 0,5 m SAFE RTF

Ste milovníkmi lietania, ale namiesto sedenia v pilotnej kabíne dopravného či vojenského lietadla sedíte v kancelárii a pečiatkujete papiere alebo v dielni nastavujete CNC? V takom prípade sú tu pre vás realistické RC modely lietadiel, ktoré vás k vašemu hobby priblížia. Nevadí, že nedisponujete pilotným preukazom, zalietať si môžete aj bez neho! RC model E-flite Delta Ray One 0,5 m SAFE RTF je sada obsahujúca model populárneho lietadla Delta Ray One, ktorý môžete využiť na rekreačné aj odpočinkové lietanie a užiť si tak veľa zábavy.

Kľúčové vlastnosti RC modelu E-flite Delta Ray One 0,5 m SAFE RTF

  • Mimoriadne ľahká konštrukcia EPO s vysokou odolnosťou
  • Výškové kormidlo, krídla, smerovka aj plyn sú plne proporcionálne
  • Model Delta Ray One disponuje veľmi ľahkou batériou Li-Pol 280 mAh
  • Trojkolesový podvozok, vďaka ktorému môže model prechádzať po zemi
  • V balení nájdete už zložený a realisticky nafarbený model
  • Vysielač s technológiou Spektrum DSMX 2,4 GHz so šiestimi kanálmi, jednosmerný motor s prevodovkou
  • Lietadlo s maketovým podvozkom s riaditeľnou ostrohou aj pneumatikami
  • Technológia SAFE pomáha začiatočníkom s osvojovaním pilotovania modelu lietadla
  • V balení je obsiahnutý manuál v slovenčine
  • Gumová špička odolná voči nárazom
  • Vrtuľa s funkciou sklopenia, ktorá zabezpečuje zvýšenú ochranu vrtule aj motora
  • Striedavý motor s vysokým výkonom pre skvelú výdrž a dlhú dobu letu
  • Verzia RTF obsahuje zostavený model, ovládač s tužkovými batériami, batériu do modelu a nabíjačku

Priateľ do vrecka

RC model lietadla E-flite Delta Ray One 0,5 m SAFE RTF patrí medzi veľmi kompaktné a skladné modely, ktoré jednoducho premiestnite kamkoľvek. V balení nájdete plne zostavený a nafarbený model Delta Ray One pripravený k svojmu historicky prvému letu. Lietadlo disponuje technológiou SAFE, čiže „Sensor Assisted Flight Envelope“, čo je systém uľahčujúci zoznámenie sa s riadením a pilotážou lietadla. RC model E-flite Delta Ray One 0,5 m SAFE RTF disponuje špeciálne vyvinutou konštrukciou delta krídel, ktoré majú za úlohu docieliť optimálnu stabilitu a ovládateľnosť. Model má aerodynamický tvar s odolnou a ľahkou konštrukciou celého trupu a gumovou bezpečnostnou špičkou.

RC model E-flite Delta Ray One 0,5 m SAFE RTF disponuje celkom tromi rozdielnymi módmi:

  • ZAČIATOČNÍK
    Je obmedzený náklon výškovým kormidlom a krídlami. Pomoc pri štarte a pristávaní. Po spustení pák do neutrálu sa model dostane do vodorovnej polohy a otáčky motora sú regulované podľa klesania či stúpania.
  • POKROČILÉHO
    Tento mód disponuje letovou stabilizáciou AS3X a extrémne letecké polohy sú obmedzené (do 60 stupňov pri náklone). Korekcia letu je tu malá a oproti módu pre začiatočníkov máte veľkú voľnosť riadenia. Vo výške nad 15 metrov nefunguje automatické vyrovnanie lietadla do vodorovnej polohy.
  • EXPERT
    Mód pre veľmi pokročilých pilotov, ktorý je bez akýchkoľvek obmedzení pri lietaní. Bez SAFE asistencie, alhe so zapnutou funkciou AS3X, ktorá zaisťuje hladký letový prejav. Možnosť vytvárania najrôznejších akrobatických kúskov a lietanie na chrbte.

Funkcie pre amatérov i skúsených pilotov

Virtual Fence
Ľahko sa môže stať, že sa príliš zasnívate do lietania a váš model zrazu lieta príliš ďaleko. S RC modelom E-flite Delta Ray One 0,5 m SAFE RTF sa ale toto stať už nemôže. Disponuje totiž funkciou Virtual Fence, čiže vytvorí neviditeľnú bezpečnú zónu, v ktorej môže model bez problémov lietať, a keď prekročí jej hranice, automaticky sa otočí a poletí späť k vám. A keď bude v bezpečnej vzdialenosti, kývne krídlami, aby vás oboznámil s informáciou, že máte kontrolu riadenia opäť pevne vo svojich rukách.

Holding pattern
Ak budete potrebovať rýchlo ukončiť lietanie, stačí využiť funkciu Holding Pattern, vďaka ktorej sa lietadlo automaticky premiestni nad bod, z ktorého vzlietlo. Vďaka tejto technológii, fungujúcej na princípe GPS, si tak bezpečne môžete vymeniť ovládanie s iným pilotom či rýchlo nájsť model, ak sa vám vo vzdušnom priestore stratil.

Auto Land
Po stlačení tlačidla s funkciou Auto Land sa aktivuje asistované pristávanie a model tak pristane na miesto inicializácie pri štarte. Automatické pristávanie možno kedykoľvek prerušiť jednoduchým stlačením tlačidla. V najrôznejších náročných situáciách tak môžete docieliť bezpečné pristátie vášho RC modelu E-flite Delta Ray One 0,5 m SAFE RTF. V momente, kedy sa už budete cítiť ako pilot istejšie, opäť sa chopíte kontroly nad svojím zariadením.

Všetko potrebné v kompaktnom tele RC modelu Delta Ray One

RC model E-flite Delta Ray One 0,5 m SAFE RTF je vybavený striedavým motorom 180 BL 3000K v tlačnom usporiadaní so sklopnou vrtuľou veľkou 130 × 70 mm a vrtuľovým kužeľom. Napájanie je zabezpečené vďaka Li-Pol batérii 280 mAh (7,4 V). Riadiaca jednotka má všetky potrebné funkcie obsiahnuté v jednej základnej doske – prijímač Spektrum DSMX 2,4 GHz, lineárna serva, striedavý regulátor a SAFE technológia. Po odklopení kabínky a krytu objavíte vnútorný priestor celého trupu, v ktorom je elektronika a batéria schovaná.

RC model E-flite Delta Ray One snúbi dizajn s aerodynamikou

Celkové spracovanie RC modelu E-flite Delta Ray One 0,5 m SAFE RTF je podriadené aerodynamickým tvarom a materiálom, ktoré zvýšia letovú kvalitu lietadla Delta Ray One. Podriadenie sa aerodynamike ale vôbec nemusí znamenať ústupky v dizajne. RC model E-flite Delta Ray One 0,5 m SAFE RTF nám ukazuje, že je tomu skôr naopak! Vďaka použitiu výrobnej technológie formovania sa môže pochváliť najrôznejšími povrchovými štruktúrami a detailmi. Pre väčšiu podobnosť so svojou skutočnou predlohou sú na krídlach znázornené detaily, ako napr. nitovanie alebo prvky panelov poťahu. Krídla lietadla sú na koncoch zdvihnuté, aby bola zaručená jednoduchšia ovládateľnosť a celková letová stabilita.

Parametre a špecifikácia

Počet batérií
1 ks Hotovo!
Vhodné od
14 rokov Hotovo!
Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Nabíjací adaptér Hotovo!
Typ motora
Elektrický striedavý Hotovo!
Obsah balenia
Batéria, Diaľkový ovládač, Model, Nabíjací adaptér Hotovo!

Batéria

Počet batérií
1 ks Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
14 rokov Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Nabíjací adaptér Hotovo!

Vlastnosti

Typ motora
Elektrický striedavý Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Batéria, Diaľkový ovládač, Model, Nabíjací adaptér Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky RC lietajúce hračky
» Všetky hry na pilotov
» Všetky lietadlá pre deti

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre E-flite Delta Ray One 0,5 m SAFE RTF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si E-flite Delta Ray One 0.5m SAFE RTF.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií