Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Elektrické auto Mercedes SLK červené

Zobraziť katalóg
Elektrické auto Mercedes SLK červené
vhodné od 3 rokov, rozmery 110 x 58 x 49 cm, nosnosť 25 kg
Kód:  HRAa8217 Produktové číslo:  8590669180837 Stránky výrobcu
Elektrické auto Mercedes SLK červené Predaj skončil

Elektrické auto Mercedes SLK červené

Moderne spracované detské červené elektrické autíčko Mercedes Benz SLK poháňané batériou s kapacitou 7 Ah prekvapí vaše ratolesti rýchlosťou jazdy 3 - 4 km/h. Autíčko je poháňané motorom, ktorý disponuje výkonom 25 W. Súčasťou je aj diaľkové ovládanie. Pojazdný model je vhodný pre jedného pasažiera vo veku od 3 rokov s hmotnosťou do 25 kg.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalý moderný dizajn
  • Výkonný motor s výkonom 25 W
  • Súčasťou je diaľkové ovládanie
  • Vhodné pre deti od 3 rokov
  • Nosnosť: 25 kg
  • Rýchlosť jazdy: 3 - 4 km/h
  • Pohon: batéria s kapacitou 7 Ah
  • Rozmery: 110 × 58 × 49 cm
  • Doba nabíjania: 10-15 hodín

Komfort a bezpečie

Na prvý pohľad si deti zamilujú pohodlnú sedačku s operadlom, na ktorú už nikdy nebudú chcieť pustiť ani svojho najlepšieho kamaráta. Pre väčšiu bezpečnosť jazdy je sedačka vybavená bezpečnostným pásom na pripútanie dieťaťa.

Rozmanité možnosti

Na veľkej prehľadnej palubnej doske nájdete štartovacie tlačidlo, prepínač manuálneho riadenia alebo riadenie pomocou diaľkového ovládania a budíky.

Autíčko sa ovláda pomocou relatívne veľkého volantu, ktorého súčasťou je klaksón. Rýchlosť jazdy sa reguluje pomocou pedálu na podlahe.

Istá jazda

Veľké gumové kolesá bezpečne a presne dosadajú na povrch. Veľkým prekvapením sú tiež LED svetlá a funkčné smerovky. Na prehrávanie obľúbenej hudby slúži kábel na pripojenie MP3 prehrávača. Na jedno nabitie vydrží autíčko jazdiť 1-1,5 hodiny podľa náročnosti terénu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Elektrické auto Mercedes SLK červené
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elektrické auto Mercedes SLK červené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elektro-Auto Mercedes SLK rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elektro-Auto Mercedes SLK rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elektromos autó Mercedes SLK piros.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií