Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Emipo Anatomic - Traktor

Zobraziť katalóg
Emipo Anatomic - Traktor
Školský batoh - pre 1. stupeň ZŠ, pevná konštrukcia, hmotnosť 0,96 kg, 3 roky záruka
Kód:  SPTsc0106 Produktové číslo:  8594160673096 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Emipo Anatomic - Traktor

Školský ruksak sa pre vášho prváčika stane každodenným kamarátom. Mali by si preto padnúť do oka. Tento ruksak s motívom traktora určite zaujme každého chlapca, ktorý má rád všetko, čo má veľké kolesá. Batoh je vhodný pre začínajúcich školákov, spĺňa požiadavky normy pre školské aktovky a vďaka kvalite použitých materiálov i vyhotoveniu môže vášmu školákovi vydržať najmenej dva až tri roky. Je ľahký, má pevnú konštrukciu a uzatvára ho tvarovaná klopňa, ktorá dobre chráni vnútorný priestor. Vpredu a na oboch stranách je vybavený dostatočne veľkými uzatvárateľnými vreckami. Zadný diel je prevzdušnený a anatomicky tvarovaný, takže sa nemusíte báť žiadneho nepriaznivého vplyvu na vývoj chrbtice vášho dieťaťa. Navyše dokonale oddeľuje chrbát dieťaťa od obsahu batoha. Plastové rohy v dolnej časti umožňujú postaviť batoh aj na mokrú podložku. 

Kľúčové vlastnosti školskej tašky

  • Je ľahká, váži len 0,96 kg
  • Vyniká kvalitou vyhotovenia a použitých materiálov
  • Má pevnú konštrukciu
  • Aktovkový zámok umožňuje jednoduché ovládanie
  • Klopňa batohu sa po otvorení nevracia a drží v otvorenej polohe
  • Členenie vnútorného priestoru pohyblivou prepážkou je jednoduché a variabilné
  • Anatomické tvarovanie zadnej časti batohu podporuje zdravý vývoj a rast chrbtice
  • Ramenné popruhy sú vystužené a individuálne nastaviteľné
  • Bezpečnostné reflexné prvky sú našité na vreckách i popruhoch
  • Je vyrobený z vodoodolných materiálov
  • Záručná doba je predĺžená na 3 roky

Bezpečnosť detí na prvom mieste

Školský ruksak značky Emipo sa ľahko zapína vďaka aktovkovému zámku. Tento typ zapínania, celková konštrukcia školskej tašky a využitie nepremokavých materiálov zaručujú veľmi vysokú ochranu vnútorného obsahu pri daždi. Pokiaľ bude pršať, oblečiete do peleríny vaše dieťa, nie batoh! Ten mu nasadíte až na pláštenku. Vďaka tomu nezakryjete bezpečnostné reflexné prvky, ktorými je školský batoh vybavený, a tie tak budú maximálne plniť svoju funkciu práve vo chvíli, keď to bude najviac potrebné.    

Rozmery:
33 × 19 × 38 cm

 

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Emipo Anatomic - Traktor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emipo Anatomic - Traktor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMIPO Anatomische Schultasche mit Taktor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMIPO Anatomische Schultasche mit Taktor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Emipo Anatomic - Traktor.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií