Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ kancelář

Emipo Top Car

Zobraziť katalóg
Emipo Top Car
Vrecko na prezuvky pre chlapcov, vhodné od 6 rokov, rozmery: 37×34cm
Kód:  SPTsc0131 Produktové číslo:  8594160675427

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Emipo Top Car

Do školy štýlovo! Krásne vrecko na prezúvky Emipo Top Car s predným vreckom na zips je nielen praktické, ale aj skvele vyzerá. Cez celú prednú stranu vrecka je farebný motív s luxusným autom. V hornej časti je možné ho klasicky stiahnuť pomocou dvoch šnúrok, ktoré môžete nastaviť ako dva popruhy, takže vrecko možno nosiť tiež na spôsob batôžku. Je priestranné (34 × 37 cm), ale zároveň ľahučké (0,07 kg), ideálne pre malých školákov.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Emipo Top Car Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emipo Top Car. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Emipo Top Car. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Emipo Top Car. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Emipo Top Car.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií