Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Epline Trollovia make up kniha

Zobraziť katalóg
Epline Trollovia make up kniha
Skrášľovacia súprava – z populárneho filmu Trollovia
Kód:  HRAa10368 Produktové číslo:  8001444198539

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epline Trollovia make up kniha Predaj skončil

Epline Trollovia make up kniha

Každé dievčatko miluje farbičky a skrášľovanie. Táto jedinečná súprava, ktorá je inšpirovaná farebnými, vtipnými a úplne úžasnými Trollmi z rozprávky, ich očarí na prvý pohľad. V balení nájdete lesk na pery, očné tiene, hrebeň a dalšie príslušenstvo na česanie vlasov. Kozmetika je samozrejme neškodná a svojím zložením je vhodná pre deti. 

Kľúčové vlastnosti

  • Farbičky na zdobenie
  • Bez obsahu parabénov
  • Pestrofarebný obal
  • Praktické balenie v podobe knihy

Detská kozmetika

Zaujať deti rozprávkovými postavičkami je veľmi jednoduché. Vďaka farebným škriatkom vznikla edícia detskej kozmetiky hýriaca farbami. Pri výrobe boli použité jemné ingrediencie vhodné pre deti. Samozrejmosťou je absencia parabénov. Dievčatká zažijú veľa zábavy s touto zábavnou a farebnou súpravou. 

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Trollovia Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Trollovia Hotovo!
Poznámka:
» Všetky šminky a maľovátka pre deti
» Všetky hry na kaderníčku a kozmetičku

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Epline Trollovia make up kniha Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epline Trollové make up kniha.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií