AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ERGO K. Abraham

Zobraziť katalóg
ERGO K. Abraham
Školský batoh rozmery 430 x 330 x 200mm, odporúčaný vek od 8 do 11 rokov
Kód:  GR432l Produktové číslo:  8595096730426 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ERGO K. Abraham

Ergonomicky tvarovaný, odľahčený batoh s motívom Karel Abrahám disponuje 3D hliníkovou konštrukciou, ktorá zaisťuje správne usadenie batohu na chrbte.Anatomické polstrovanie je z príjemného priedušného materiálu.Široké, mäkčené, nastaviteľné popruhy sú navrhnuté tak, aby dokonale priľnuli a rovnomerne zaťažili plecia dieťaťa.Veľkou prednosťou je veľmi nízka hmotnosť batohu.Zložený je zo 2 priestranných komôr opatrenými pevnými zipsy, kam sa pohodlne zmestia všetky školské potreby pre deti z I.stupňa základnej školy.V prednej časti batohu sú dve menšie vrecká pre uloženie drobnejších predmetov.Na bokoch batohu sú umiestnené vrecká na fľašu na pitie.Batoh je doplnený o početné reflexné plochy pre zvýšenie bezpečnosti vášho dieťaťa.Pre prenášanie batohu v ruke je na hornej hrane pripevnený pogumovaný úchyt.Dno batohu je z pevného materiálu a tým chráni obsah pred prevrhnutím a vysypaním.Exkluzívny prevedenie aj dizajn.Vyrobené z kvalitného materiálu.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
Umývateľné dno
Vnútorný priestor - 1 veľká komora s malým vreckom na drobnosti
V predu 2 vrecká
Reflexné prúžky
Polstrované, nastaviteľné ramenné popruhy
Gumové držadlo
Výrobca ČR

Hmotnosť:
900 g

Rozmery:
330 x 430 x 200 mm

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ERGO K. Abraham Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ERGO K. Abraham. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ERGO K. Abraham. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ERGO K. Abraham. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ERGO K. Abraham.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií