Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ERGONOMIC Style

Zobraziť katalóg
ERGONOMIC Style
5 1 hodnotení
Školský batoh rozmery 430 x 330 x 200mm, hmotnosť 850g
Kód:  GR439w Produktové číslo:  8595096731980

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ERGONOMIC Style

Školský batoh ERGONOMIC Style je ideálne výbavou každého malého žiačika 1. stupňa základnej školy. Je vyrobený z kvalitného, \u200b\u200bpriedušného a na dotyk príjemného materiálu a disponuje dostatkom priestoru pre uloženie všetkých potrebných potrieb školáka. 2 priestranné hlavné vrecká sú určené pre učebnice a zošity a sieťované bočné vrecká na suchý zips pre umiestnenie fľaše na pitie.

Ergonomické tvarovanie batohu umožňuje jeho správne usadenie na chrbte a tým pohodlné nosenie. Vystužená polstrovaná chrbát a ľahká vnútorná výstuha udržujú stály tvar batohu. Početné reflexné prvky zaistia maximálnu bezpečnosť dieťaťa pri ceste do školy iz nej. Dĺžkovo nastaviteľné popruhy sú navrhnuté tak, aby dokonale priľnuli a rovnomerne zaťažili plecia dieťaťa. Originálne veselý dizajn navyše zaujme určite každého malého školáčika.

Parametre a špecifikácie:

Motív:
Style

Hlavné prednosti:
Priedušný a príjemný materiál
Priestranné prevedenie
Ergonomické tvarovanie
Vystužená polstrovaná chrbát
Ľahká vnútorná výstuha
Reflexné prvky
Dĺžkovo nastaviteľné popruhy
Veselý detský dizajn

Rozmery:
43 x 33 x 20 cm

Hmotnosť:
850 g

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ERGONOMIC Style Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ERGO Style. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ergonomic Style. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ergonomic Style. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ERGO stílus.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií