AD homeoffice AD homeoffice

Ever After High - Čarovný piknik Blondie Lockeś

Zobraziť katalóg
Ever After High - Čarovný piknik Blondie Lockeś
Bábika odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa5756c Produktové číslo:  ASRT0887961130904
Ever After High - Čarovný piknik Blondie Lockeś Predaj skončil

Ever After High - Čarovný piknik Blondie Lockeś

Kolekce panenek - mladých slečen, které navštěvují pohádkovou školu Ever After High. Představte si, že jste krásná, mladá, dospívající dívka, které svět leží u nohou. Prožíváte své první lásky, rozchody, starosti ve škole, a zároveň si žijete v pohádce. Opravdový problém ale nastává, je-li vaší maminkou sama Červená Karkulka nebo Zlatovláska. Podaří se vám vymanit se ze spárů osudu, který vám předurčili vaši rodiče? 

Blondie Lockes

Roztomilá blondýnka Blondie Lockes je dcerou Zlatovlásky. Od Blondie se očekává, že půjde ve stopách svých rodičů a její život bude řízen přísnými královskými předpisy. To se však neslučuje s představami nespoutané Blondie. Dokáže se vydat na vlastní cestu tak, aby zachovala čest šlechtickému původu? Panenka má kloubové tělo a pohyblivé části. Balení obsahuje panenku, kabelku a stojánek.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ever After High - Čarovný piknik Blondie Lockeś
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Štastně až na věky - Čarovný piknik Blondie Lockes. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ever After hoch - Čarovný Picknick Blondie Lockes. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ever After hoch - Čarovný Picknick Blondie Lockes. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Boldogan - Čarovný piknik Blondie Lockes.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií