Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

EVO fialová / ružová

Zobraziť katalóg
EVO fialová / ružová
4,4 6 hodnotení
Skladacia kolobežka nosnosť 50 kg, nastaviteľná výška rukoväte, odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRA628g Produktové číslo:  5050843638811

EVO fialová / ružová

Vaše deti ocenia službu tohto skútra, ktorý sa pohodlne prenáša z jedného miesta na druhé. Ich nepopulárne cesty do školy alebo do bicyklov na voľný čas sa stávajú obľúbenými v tomto skútri. Pretože deti odcestujú do destinácie s vetrom a praktizujú svoje svaly a orientáciu na ceste alebo v meste. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre vaše malé deti
  • Penové rukoväte pre lepšie držanie
  • Kolobežka sa ľahko skladá
  • Nosnosť: 50 kg
  • Vek: 5 rokov

Deti to milujú

Skúter vyrobený z veľmi odolného a trvanlivého materiálu zaručuje bezpečnosť vašich detí. Nastaviteľná dĺžka riadidiel od 61 cm do 81 cm bude rásť s vašimi výhonkami. Riadidlá sú vybavené penovou rukoväťou pre pohodlné nosenie. Na spodnej doske je brzda, ktorá určite zastaví športové vybavenie na jednom mieste. PVC kolesá sú vhodné pre jazdu na mesto. Kolobežka je ľahko skladateľná a jednoducho prepravovaná metrom alebo verejnou dopravou. Maximálna nosnosť produktu je až 50 kilogramov. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je průměr koleček? Předem děkuji za odpověd

Diskusia a poradňa k EVO fialová / ružová
Príslušenstvo pre EVO fialová / ružová
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVO fialovo/růžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVO fialovo/růžová. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVO fialovo/růžová. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVO lila/rózsaszín.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií