Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

EVO modro/červená

Zobraziť katalóg
EVO modro/červená
5 1 hodnotení
Skladacia kolobežka nosnosť 50 kg, nastaviteľná výška riadidiel, odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRA628f Produktové číslo:  5050843638712
EVO modro/červená Predaj skončil

EVO modro/červená

Vaše ratolesti iste ocenia služby tejto kolobežky, ktorá ich pohodlne prepraví z jedného miesta na druhé. Ich neobľúbená cesty do školy alebo na voľnočasové krúžky sa s touto kolobežkou stanú obľúbenou kratochvíľou. Pretože deti sa vďaka nej poženú s vetrom o preteky na miesto určenia a pri tom si precvičia svoje svalstvo a orientáciu na ceste alebo v meste.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre vaše malé ratolesti
  • Penové rukoväte na lepšie držanie
  • Kolobežku je možné ľahko skladať
  • Nosnosť: 50 kg
  • Vek: 5 rokov

Deti si ju obľúbia

Kolobežka vyrobená z veľmi pevného a odolného materiálu sa postará o bezpečné hranie vašich detí. Nastaviteľná dĺžka riadidiel od 61 cm do 81 cm porastie s vašimi ratolesťami. Riadidlá sú vybavené penovou rukoväťou na príjemné držanie. Na spodnej doske je brzda, ktorá sa s istotou postará o zastavenie športového náčinia na jednom mieste. Kolesá z PVC sú vhodné na jazdenie v meste. Kolobežka môže byť ľahko zložená a vďaka tomu jednoducho transportovaná v metre alebo MHD. Maximálna nosnosť výrobku je do 50 kilogramov.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je váha této koloběžky?

Dobrý den, z jakého je materialu koloběžka,děkuji

Diskusia a poradňa k EVO modro/červená
Príslušenstvo pre EVO modro/červená
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVO modro/červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Klapproller blau / rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Klapproller blau / rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVO kék / piros.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií