Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mattel Fisher Price - Krúžky na tyči

Zobraziť katalóg
Mattel Fisher Price - Krúžky na tyči
4,9 23 hodnotení
Didaktická hračka s 5-farebnými krúžkami, odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  HRA235a Produktové číslo:  075380010505

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mattel Fisher Price - Krúžky na tyči Predaj skončil

Mattel Fisher Price - Krúžky na tyči

5 rôznofarebných plastových krúžkov Fisher Price sa skladá na kužeľ v poradí podľa veľkosti a farieb. Dieťa môže udrieť do základne a pozerať sa, ako sa kolíše zo strany na stranu. Učí sa farby, postupnosť, počítanie, logické myslenie, protiklady (veľký/malý, hore/dole), hru s ostatnými a zvyšuje si sebavedomie. Dieťa krúžky navlieka na stojan. Najmenšie vrchné koliesko je zároveň hrkálka s guličkami. Krúžky na tyči Fisher Price sú vhodné pre deti od šiestich mesiacov.


Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mattel Fisher Price - Krúžky na tyči Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Fisher Price - Kroužky na tyči. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher Price Ringe auf der Stange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher Price Ringe auf der Stange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fisher Price - gyűrűket a rúd.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií