PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fisher Price – štrkajúca dráha železničná trať

Zobraziť katalóg
Fisher Price – štrkajúca dráha železničná trať
Herná sada – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa5761 Produktové číslo:  0887961045635

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fisher Price – štrkajúca dráha železničná trať Predaj skončil

Fisher Price – štrkajúca dráha železničná trať

Herná súprava z edície Fisher Price Take-n-Play vašu ratolesť prenesie do zábavného parku na ostrove Sodor, z ktorého práve zmizol nebezpečný had. Pomôžete Tomášovi s jeho hľadaním? Umiestnite mašinku na vrchol trati, prejdite hlavou štrkáča a dole sa pustite do hľadania za kamennou stenou. Táto súprava prinesie vďaka svojej variabilite deťom hodiny a hodiny skvelej zábavy, mašinku navyše môžete zacvaknúť do trati, čím získate prenosnú hraciu súpravu, ktorú si vaša ratolesť bude môcť brať všade so sebou.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fisher Price – štrkajúca dráha železničná trať Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price Chřestýší dráha železniční trať.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií