AD homeoffice AD homeoffice

Ford Ranger Monster Truck 4×4, čierne

Zobraziť katalóg
Ford Ranger Monster Truck 4×4, čierne
Elektrické auto pre deti vhodné pre dievčatá aj chlapcov, nosnosť do 30kg, rozmery auta: 134cm×104cm×100cm, hmotnosť auta: 40kg, maximálna rýchlosť: 6km/h, dĺžka jazdy na jedno nabitie: 2h, celkový výkon motorov: 140W, potrebné dokúpiť 2ks batérií typu AAA, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif12724 Produktové číslo:  8586019941098
Ford Ranger Monster Truck 4×4, čierne Predaj skončil

Ford Ranger Monster Truck 4×4, čierne

S elektrickým autíčkom Ford Ranger Monster Truck 4×4 bude vaše dieťa všade kam príde stredobodom pozornosti. Toto superterénne auto s čiernym lakom, obrovskými kolesami, odpruženými nápravami, pohonom všetkých štyroch kolies a ďalšími skvelými vychytávkami jednoducho musí mať. Má skvele prepracované detaily a je vybavené originálnymi znakmi a logom značky Ford. Všetko je vyrobené z kvalitných materiálov pre dlhú životnosť výrobku. Dvojmiestne autíčko má štyri motory poháňané dvoma 12 V batériami. Pre jazdu vpred možno zvoliť jednu z troch rýchlostí, auto má aj spiatočku. Svieti, trúbi a prehráva obľúbenú hudbu vďaka USB/TF/AUX vstupu alebo pomocou bluetooth. Jazdu detí v autíčku kontrolujú rodičia pomocou diaľkového ovládača spárovaného s konkrétnym autom. Ovládač disponuje tlačidlom núdzovej brzdy na okamžité vypnutie všetkých jazdných funkcií. Elektrické autíčko Ford Ranger Monster Truck 4×4 je vhodné pre deti od 3 do 8 rokov.

Kľúčové vlastnosti elektrického autíčka Ford Ranger Monster Truck 4×4 – čierne

  • Skvele prepracované detaily, originálne znaky a logo
  • Autíčko Ford Ranger Monster Truck 4×4 s pohonom 4×4 alebo 2×2
  • Obrovské kolesá z mäkkého EVA polyméru a odpružené nápravy pre jazdu v teréne
  • Napájanie pomocou dvoch batérií 12 V/7 Ah
  • S 2,4 GHz diaľkovým ovládačom s núdzovou brzdou
  • Ovládač je spárovaný s konkrétnym autom
  • Dvojmiestne auto s nastaviteľnými pásmi
  • Ford Ranger Monster Truck 4×4 sa štartuje pomocou kľúča
  • S funkciou plynulého rozjazdu
  • Autíčko má tri rýchlosti a spiatočku
  • Ford Ranger Monster Truck 4×4 má predné a zadné LED svetlá
  • Svieti zadné čelo, rampa a svetlá na nárazníku
  • Auto trúbi a cez USB/TF/AUX vstup alebo bluetooth prehráva obľúbenú hudbu

Naozajstné auto nielen do náročného terénu

Každé koleso autíčka Ford Ranger Monster Truck 4×4 je vybavené jedným 12 V motorom s výkonom 35 W. Ide teda o nefalšované 4×4 vozidlo, ktoré aj vďaka perfektne odpruženým nápravám a veľkým kolesám zvládne bez akýchkoľvek ťažkostí jazdu v najrôznejšom teréne. V prípade potreby možno náhon predných kolies vypnúť. Energiu autu dodávajú dve 12 V/7 Ah batérie. Rovnako ako naozajstné auto, aj tento elektrický Ford Ranger Monster Truck 4×4 svieti, trúbi a prehráva hudbu. Okrem predných a zadných LED reflektorov autu svieti aj zadné čelo, rampa a svetlá v prednom nárazníku. Autíčko má aj podsvietenú palubovku. Obľúbenú hudbu a pesničky možno v aute prehrávať vďaka USB/TF/AUX vstupu do dotykového prehrávača alebo pripojiť zariadenie pomocou bluetooth. Autíčko má otváracie zadné plato a kapotu.

Plynulá a bezpečná jazda pre dvoch zaručená

Autíčko Ford Ranger Monster Truck 4×4 deti zapnú pomocou kľúča, ktorý vložia do zapaľovania a naštartujú. Aby jazda bola príjemná aj pre menšie deti a nedochádzalo k nepríjemnému trhaniu pri rozjazde, je vozidlo vybavené funkciou elektronicky riadeného plynulého rozjazdu. Pre jazdu vpred je možné zvoliť nižšiu alebo vyššiu rýchlosť. V prípade potreby dokáže auto cúvať. Kolesá sú vyrobené z mäkkého EVA polyméru. Vďaka tomu je jazda tichá a minimalizuje sa riziko vzniku prasklín či nalomenia kolesa. Autíčko disponuje dvoma vystuženými sedačkami. Malí šoféri tak budú nadšení, že môžu zviezť aj svojho kamaráta. Každá sedačka má tiež nastaviteľné bezpečnostné pásy.

Autíčko neustále pod kontrolou

Máte strach, že vám dieťa s autíčkom ujde alebo nabúra? Už nemusíte. Autíčko Ford Ranger Monster Truck 4×4 je ovládané pomocou 2,4 GHz diaľkového ovládača, ktorý zabezpečí kontrolu nad autíčkom. Ovládač je spárovaný s konkrétnym autom, takže nemôže dochádzať ku vzájomnému rušeniu signálu s inými autíčkami. Ovládač je vybavený tlačidlom núdzovej brzdy. Jeho aktiváciou sa vypnú všetky jazdné funkcie auta. Opätovným stlačením brzdy sa jazdné funkcie opäť aktivujú.

Prevádzka a nabíjanie

Čas prevádzky autíčka Ford Ranger Monster Truck 4×4 sa pohybuje medzi 2 až 3 hodinami v závislosti na teréne a hmotnosti dieťaťa. Zostávajúcu energiu batérie možno kontrolovať na displeji v autíčku. Nabíjanie batérie trvá 5 až 8 hodín. Okrem dobíjania a umývania nevyžaduje autíčko žiadnu ďalšiu údržbu.

Batérie:
auto: 2× 12 V/7 Ah
ovládač: 2× AAA

Nabíjačka:
z 220 V na 12 V/1 000 mA

Motor:
4× 12 V/35 W

Doba nabíjania:
5 až 8 hodín

Čas jazdy (podľa terénu a hmotnosti dieťaťa):
2 až 3 hodiny

Rýchlosť:
3 až 7 km/hod

Hmotnosť:
40 kg

Nosnosť:
30 kg

Testovaná nosnosť:
max. 40 kg

Rozmery:
134 × 104 × 100 cm

Šírka sedačky:
42 cm

Nášľap od zeme:
30 cm

Kolesá:
EVA, gumové
priemer: 45 cm
šírka: 22 cm


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ford Ranger Monster Truck 4×4, čierne
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ford Ranger Monster Truck 4X4, černé. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ford Ranger Monster Truck 4X4, fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií