Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Furby Boom Sweet Crystal fialovo - ružový

Zobraziť katalóg
Furby Boom Sweet Crystal fialovo - ružový
4,7 3 hodnotení
Interaktívna hračka elektronické zvieratko, interaktívne, komunikácia s mobilnými zariadeniami Apple iOS Android, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa1242h Produktové číslo:  ASRT5010994817800
Furby Boom Sweet Crystal fialovo - ružový Predaj skončil

Furby Boom Sweet Crystal fialovo - ružový

Furby Boom je interaktívna hračka určená deťom od 6 rokov, ktorá má nielen svoj vlastný rozum, ale dokonca aj dušu. Nová verzia tejto populárnej hračky v sebe obsahuje až 5 plnohodnotných osobností vyvíjajúcich sa podľa toho, akú Furbymu venujete starostlivosť a ako sa k nemu správate. Ďalej hračka obsahuje viac než dvojnásobok reakcií oproti predchádzajúcej verzii, pamätá si meno a dokonca cíti. Jazykom Furbyho zostáva prapodivná furbština, avšak rád sa učí aj po anglicky. Keby mu to predsa len nešlo, môžete si bezplatne stiahnuť praktický slovník a prekladač furbštiny, s ktorým zažijete zábavné chvíľky.

Kľúčové vlastnosti

  • Nádherné nové vzory kožúškov
  • 5 nových osobností, ktoré sa neustále menia
  • Vlastný jazyk - furbština + možnosť naučiť Furbyho anglicky
  • Mobilné aplikácie pre iOS a Android

Neustále v spojení s Furbym

Pre hranie s Furbym môžete použiť úplne novú mobilnú aplikáciu kompatibilnú so zariadeniami s operačnými systémami iOS a Android. Pomocou tejto aplikácie môžete svojho Furbyho pomenovať, kŕmiť ho virtuálnom jedlom, ošetrovať, sprchovať a podobne. Môžete tiež čakať, až sa vyliahnu roztomilí digitálni Furblings a potom ich spoločne s Furbym vychovávať. Aplikácia v sebe schováva aj niekoľko zábavných hier pre skrátenie dlhej chvíle.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, před několika dny jsme ve vašem obchodě zakopili hračku Furby Boom Sweet Crystal. Po necelém týdnu používání se hračka "po probuzení" zasekne. Vím, že běžný způsobem řešení je reklamace. Chci se zeptat, zdali nemůže být chyba v nějakém nastavení, ovládání... V návodu jsme nic nenašli, zkusili jsme vyměnit baterky za nové. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Jiří Hasman

furby crystal

Diskusia a poradňa k Furby Boom Sweet Crystal fialovo - ružový
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Furby Boom Sweet Crystal fialovo - růžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Furby Boom Sweet Crystal Pink/Purple. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Furby Boom Sweet Crystal Pink/Purple. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Furby Boom Édes Crystal ibolya - rózsaszín.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií