Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Geomag - Pre Just Panels 60 dielikov

Zobraziť katalóg
Geomag - Pre Just Panels 60 dielikov
Stavebnica odporúčaný vek od 6 rokov
5,77 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HRAa5779 Produktové číslo:  0871772005919
Geomag - Pre Just Panels 60 dielikov 5,77 € Rozbalené

Geomag - Pre Just Panels 60 dielikov

Geomag - Pre Just Panels 60 dielikov je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Doplnkový produkt k magnetickej konštrukčné stavebnicu Geomag. Set obsahuje 60 ks výplňou kompatibilných iba s výrobkami Geomag PRO, využívajúce krátke magnetické tyčky! Set obsahuje 20 výplňou v tvare trojuholníka, 16 výplňou v tvare štvorca, 12 výplňou v tvare päťuholníka a 12 v tvare kosoštvorca.
Stavebnice neobsahuje poniklovanej guličky a magnetické tyčinky.

Užite si Geomag naplno

  • 60 farebných výplňových panelov rôznych tvarov pre zvýšenie konštrukčných možností stavebnice
  • Vysoko kvalitné spracovanie v atraktívnom dizajne
  • Neobsahuje magnetické súčasti ani kovové guľôčky
  • Kompatibilné iba s radom PRO využívajúce krátkych magnetických tyčiek
  • Vhodné pre deti od 6 rokov

Geomag color panels

Rozšírenie jedinečné magnetické konštrukčné stavebnice Geomag o farebné výplňové panely, s ktorými sa dajú jednoducho vytvárať uzavreté priestory v zostavených objektoch, čo vedie k navýšeniu konštrukčných možností stavebnice a zároveň poskytuje zostaveným modelov vyššiu mieru reálneho vzhľadu.

Geomag

Jedinečná švajčiarska konštrukčné stavebnice vyznačujúci sa jednoduchým stavebným systémom založeným na princípe magnetizmu. Základnými stavebnými prvkami sú magnetické tyčinky a poniklované guľôčky o priemere 12,7 mm. Umožňuje vytvárať nepreberné množstvo rozmanitých tvarov, obrazcov a objektov. Hravou formou vás i vaše deti uvedie do fascinujúceho sveta magnetizmu, fyzikálnych zákonov, chemických štruktúr, geometrických tvarov i architektúry. Podporuje tvorivosť, predstavivosť, jemnú motoriku a kombinačné schopnosti. Originálny Geomag je vyrábaný vo veľmi prísnych podmienkach s toleranciou iba v rádoch stotiny milimetra. Vyznačuje sa vynikajúcou odolnosťou proti opotrebeniu a absolútnej zdravotnej nezávadnosťou potvrdenú mnohými atesty aj certifikáty.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky geomag stavebnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Geomag - Pre Just Panels 60 dielikov
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií