LEGO v APP pro AP+

Guličkové dráha s dominom

Zobraziť katalóg
Guličkové dráha s dominom
1,0 1 hodnotení
Stavebnica 134 dielov, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa9819 Produktové číslo:  8592190041113
Guličkové dráha s dominom Predaj skončil

Guličkové dráha s dominom

Domino je zábavou, ktorá baví všetkých bez rozdielu veku. Farebná guľôčková dráha obsahuje okrem dominových kociek tiež veľa prekážok pre guličky, ktoré radosť a napätie z dominového efektu ešte viac vystupňujú. Všetky súčasti sú v pestrých farbách a zo stavania dráhy bude mať radosť celá rodina. 

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

hlavné vlastnosti

  • hračka je vyrobená z kvalitného, ??zdravotne nezávadného plastu
  • počet kociek: 134
  • guličky a prekážky sú súčasťou balenia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aky je pocet dielov? Pod nadpisom ma stavebnica 134 dielov, vo vlastnostiach ma 134 kociek, v parametroch na 235ks, obrazok ma 235 pcs. Ak ste to niekto kupil, napiste mi, kolko tam bolo. Dik

Diskusia a poradňa k Guličkové dráha s dominom
Príslušenstvo pre Guličkové dráha s dominom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kuličková dráha s dominem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kugelbahn mit Domino. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kugelbahn mit Domino. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ball pálya dominó.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií