Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hasbro Ľadové kráľovstvo Frozen Fever Celebration

Zobraziť katalóg
Hasbro Ľadové kráľovstvo Frozen Fever Celebration
Herná sada – odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa10825b Produktové číslo:  ASRT5010994937270
Hasbro Ľadové kráľovstvo Frozen Fever Celebration Predaj skončil

Hasbro Ľadové kráľovstvo Frozen Fever Celebration

Zažite jedinečnú kráľovskú oslavu s Elsou a Annou. Táto krásna súprava obsahuje 2 malé bábiky z Ľadového kráľovstva a mnoho jedinečných doplnkov. Iste oceníte možnosť zabalenia všetkých hračiek do praktického kufríka s uchom. Vaša milovníčka Ľadového kráľovstva ho tak bude môcť mať stále pri sebe.

Čo súprava ponúka 

  • Praktický kufrík s uchom
  • Veľa zábavy pre dievčatá už od 4 rokov
  • Zahrajte si rozprávku Ľadové kráľovstvo
  • Veľa štýlových doplnkov
  • Výška figúrok je 8 cm

Rozmery balenia:
22,5 × 6 × 16,5 cm

Rozprávková zábava ako v Ľadovom kráľovstve

Ako to bolo? Odvážna a vždy veselá Anna sa vydala hľadať svoju sestru Elsu, ktorá svojimi ľadovými kúzlami privolala na kráľovstvo Arendelle večnú zimu. Cestou sa k Anne pripája drsný horal Kristoff a jeho verný sob Sven a spoločne vyrážajú na dlhú púť. Na tej sa stretávajú s drsnými horskými podmienkami, mýtickými trollmi a tiež humorným snehuliakom Olafom. So štýlovou bábikou Elsou sa môžu deti do tohto dobrodružstva zapojiť tiež.

 

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hasbro Ľadové kráľovstvo Frozen Fever Celebration Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hasbro Ledové království Frozen Fever Celebration. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hasbro - Eiskönigreich Fest des gefrorenen Fiebers. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hasbro - Eiskönigreich Fest des gefrorenen Fiebers. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hasbro Frozen - Little Kingdom Frozen Fever Celebration játékszett.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií