HEXBUG Aquabot LED s akváriom fialový

Zobraziť katalóg
HEXBUG Aquabot LED s akváriom fialový
Mikrorobot odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa1758f Produktové číslo:  ASRT807648036732

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HEXBUG Aquabot LED s akváriom fialový Predaj skončil

HEXBUG Aquabot LED s akváriom fialový

Čarovala ryba… Jenže s touto rybkou se žádné chyby dít nebudou. Oploutvený robot si bude spokojeně kroužit ve svém malém akvárku a přinese vašemu potomkovi spoustu radosti. Díky vyspělému senzoru začne plavat, jakmile se dotkne vody. Sám si určí, kam a jak rychle popluje, a na cestu si posvítí vestavěnými LED světly. Hračka je vhodná pro děti od 3 let, hlavně pro ty, které touží po vlastním zvířátku, ale vy ještě si nejste jistí, zda by péči o živého tvora zvládly. Akvárium mohou díky jeho rozměrům vzít kamkoliv s sebou a pochlubit se novým kamarádem. 

Klíčové vlastnosti

  • Vhodný pro děti od 3 let
  • Rozezná, kdy je ve vodě
  • Svítí si na cestu LED světly
  • Není třeba pravidelně krmit
  • Součástí balení je i malé akvárium
  • Hračka odpovídá normě CPSIA

Parametre a špecifikácia

Typ zvieratka
Hexbug Hotovo!

Podľa typu

Typ zvieratka
Hexbug Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HEXBUG Aquabot LED s akváriom fialový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HEXBUG Aquabot LED s akváriem fialový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hexbug Aquabot LED Aquarium lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hexbug Aquabot LED Aquarium lila. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hexbug Aquabot LED akvárium lila.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií