Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Hlavolam Trezor na bankovku CZ/SK...

Zobraziť katalóg
Hlavolam Trezor na bankovku CZ/SK...
5 1 hodnotení
Hlavolam – drevený, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif1266 Produktové číslo:  8595249811767 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hlavolam Trezor na bankovku CZ/SK... Predaj skončil

Hlavolam Trezor na bankovku CZ/SK...

Plánujete niekomu darovať peniaze, ale obyčajné odovzdanie neprichádza do úvahy? Ako na vaše želanie sa javí možnosť špeciálne vytvorená pre darovanie peňazí. Vy ale môžete peniaze darovať originálne a to pomocou hlavolamu Trezor na bankovku. Obnos peňazí jednoducho zamknite do trezoru a sledujte obdarovaného ako si láme hlavu nad vaším záludným darčekom. Dostať peniaze z hlavolamu totiž nebude tak jednoduché.

Trezor je vyrobený z dreva a jeho dizajn je tým pádom klasicky elegantný. Vyskúšajte svoju trpezlivosť či trpezlivosť druhých pomocou tohto tradičného hlavolamu.

Hlavolamom Trezor na bankovku získate

  • hlavolam v peknom drevenom vyhotovení
  • možnosť zvýšiť si koncentráciu, rozvinúť jemnú motoriku a zlepšiť pamäť
  • darček, ktorý pobaví

Ako hlavolam správne nastaviť?

Stačí, keď hlavolam postavíte do zvislej polohy posuvnou lištou nahor. Potom mierne kliknete o podložku a keď začujete poistný kľúčik zísť dole, odsuniete veko a vložíte bankovku dovnútra. Potom už len zasuniete veko späť, hlavolam otočíte a opäť kliknete hlavolamom o podložku. Mali by ste počuť znovu, ako poistný kľúčik zaklapol, to je znamenie, že je trezor uzamknutý.

Odporúčaný vek: od 3 rokov

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky logické spoločenské hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se optat, jak je mezera na zasunutí bankovky široká? Jde mi o to, že bych do hlavolamu chtěl umístit obálku s dopisem na jedné A4. Díky za info

Diskusia a poradňa k Hlavolam Trezor na bankovku CZ/SK...
Príslušenstvo pre Hlavolam Trezor na bankovku CZ/SK... Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hlavolam Trezor na bankovku CZ/SK....
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií