Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Hubsan X4 Pro Deluxe

Zobraziť katalóg
Hubsan X4 Pro Deluxe
Dron frekvencia 2,4 GHz, s dotykovým displejom a OP Android, hmotnosť 1060 g, rozmery 21 x 30 cm
Kód:  HRAa9562 Produktové číslo:  758241100101

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hubsan X4 Pro Deluxe

Chcete mať nadhled a vidieť ako svet vyzerá z výšky? Potom je tu pre vás tento dron od firmy Hubsan, ktorý nesie označenie X4 pre Deluxe. Verze Deluxe navíc disponuje funkcí Waypoints, díky které můžete libovolně na mapě přidat až 24 záchytných bodů.Týmito bodmi sa potom dron riadi a naviguje sám a automaticky. Dovolí vám až 30 minút čistého letu a zábavy. Navyše môžete fotografovať báječné letecké snímky, ktoré každému vyrazí dych a to pomocou vstavanej HD kamery s rozlíšením 1080p. O ostré a krásne fotky a videá sa potom stará 3osý gyroskop. Tento dron vás uchváti nielen svojim materiálovým spracovaním, ale aj veľa užitočnými technológiami a funkciami.  


kľúčové vlastnosti

  • Snímajte báječné letecké zábery vďaka vstavanej kamere
  • Užívajte si a bavte sa pri lietaní
  • Naprogramované funkcie Waypoints až s 24 bodmi
  • Krásne a kvalitné materiálové spracovanie
  • Možnosť inštalácie záchranného padáku
  • Ovládanie skrze 7 "dotykový displej s OS Android
  • Automatický návrat na východiskovú pozíciu
  • Dosah až 1000 m vďaka prijímaču s frekvenciou 2,4 GHz

O bezpečné pristátie a návrat späť domov sa starajú dve bezpečnosťou funkcie. Jednou z nich je možnosť doinštalovania záchranného padáku, ktorý sa automatický aktivuje pri technickej poruche či strate kontroly. Tým zabráni škodám pri dopade na zem. Ďalšia užitočná funkcia je automatický návrat do východzieho bodu pri poklese napätia. Veľký a prehledná LCD displej vám potom ponúkne množstvo užitočných informácií ako je stav batérie, GPS súradnice a vzdialenosť letu Drone. Tento dron je ideálny pre všetkých, ktorí hledajú novú alternatívu zábavy a fotografovania. 

parametre

  • Výška: 210 mm
  • Dĺžka: 300 mm
  • Hmotnosť: 1060 g
  • Obsah balenia: X4 PRE FPV Kvadrokoptéra 2,4 / 5,8 GHz Receiver, záchranný padák, 7000 mAh batéria, 1080p HD 12,2 Mpix. digitálny fotoaparát, nabíjačka, náhradné listy rotora (4 ks)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hubsan X4 Pro Deluxe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hubsan X4 Pro Deluxe . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hubsan X4 Pro Deluxe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hubsan X4 Pro Deluxe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hubsan X4 Pro Deluxe.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií