Alza pre firmy

Kidizoom Smart Watch modré

Zobraziť katalóg
Kidizoom Smart Watch modré
5 2 hodnotení
Hodinky junior s funkciami odporúčaný vek od 4 rokov
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HRAa1094a Produktové číslo:  3417761557037 Stránky výrobcu
Kidizoom Smart Watch modré Predaj skončil

Kidizoom Smart Watch modré

Dokonalé náramkové hodinky pre deti s mnohými funkciami na prehľadnom dotykovom displeji. Hodinky ukazujú nielen čas v rôznom štýle, ale možno s nimi fotiť, natáčať video alebo ich použiť aj ako diktafón pre hlasové nahrávky. Upravte záznam meničom hlasu a možno sa neudržíte smiechom! Fungujú aj ako originálny budík, stopky alebo časovač. Pre vlastný štýl zobrazenia si môžete vyberať z desiatok motívov a farebných schém!

Foťák a videokamera


Po stlačení tlačidla spúšte na boku hodiniek sa z vás stanú naozajstní špióni! Pomocou dotykového displeja Kidizoom Smart Watch, môžete ľahko prepínať medzi fotoaparátom a videokamerou ! Navyše pomocou funkcie trikov urobíte z vašich fotiek aj videí nezameniteľný originál!

Hry na dlhé chvíle


Hodinky Kidizoom Smart Watch majú tiež zabudované hry , ktoré cvičia postreh, rozvíjajú logické myslenie a podporujú aj jemnú motoriku prstov. Zahrať sa môžete na detektíva, skladať puzzle alebo chytiť tancujúcu nôtu. Všetko hráte priamo na dotykovom displeji vašich hodiniek!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Maji tyto hodinky gps lokalizaci?dekuji

Do kolkích rokov sú tie hodinki

Diskusia a poradňa k Kidizoom Smart Watch modré
Príslušenstvo pre Kidizoom Smart Watch modré
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vtech Kidizoom Smart Watch modré.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií