AP+ nový vizuál AD homeoffice

Kinetic Foam - Multi balenie

Zobraziť katalóg
Kinetic Foam - Multi balenie
1,0 1 hodnotení
Modelovacia hmota pre chlapcov aj dievčatá, vhodné od 6 rokov
Kód:  HRAa5966 Produktové číslo:  6027063 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kinetic Foam - Multi balenie

Najzábavnejšia formovacia zmes na svete! Tisíce vysoko priľnavých mini loptičiek spolu vytvárajú materiál s fantastickými vlastnosťami - kinetická pena. Je dokonale tvarovateľná, roztiahnuteľná do neuveriteľných plôch a dĺžok. Nepohlcuje prach ani žiadne iné nečistoty. Ľahko ju vymodelujete do podoby najrôznejších príšeriek, rozprávkových drakoch alebo super rakiet alebo áut. Môžete tiež vytvoriť prírodné scenérie alebo futuristické mestá. Všetko to závisí len od vašej fantázie. Pena tiež vyniká schopnosťou obaliť všetky tvarované výrobky v tenkej vrstve. Z jednoduchej papierovej škatule sa vytvorí jedinečná šperkovnica pre malú parádnicu. Okrem toho, ak sa vám vaša práca páči, nechajte ju cez noc vyschnúť. Kinetická pena stvrdne vo vytvarovanom tvare a zachová si jasné farby a lesklý vzhľad. 

Model, stretch, wrap - vytvorte, čo si predstavujete

  • Kreatívna formovacia zmes - tri rôzne farby v jednom balení (červená, zelená, modrá)
  • Výborne formovateľná do akýchkoľvek tvarov
  • Ľahko roztiahnuteľná na ploche aj dĺžke
  • Dokonale obalí objekt akéhokoľvek tvaru
  • Po vysušení vzduchom hmota tvrdne vo vytvarovanom tvare
  • Pre opakované použitie je potrebné chrániť penu pred vzduchom - jednoducho ju zatvorte v krabici
  • Vzhľadom na vysokú priľnavosť každej miniatúrnej gulôčky je upratanie veľmi jednoduché
  • K dispozícii v 6 atraktívnych farbách
  • Vhodné pre deti od 6 rokov
  • Absolútne bezpečný a netoxický materiál

Vystavte si najvydarenejšie výtvory

Práve ste vymodelovali najkrajšieho motýľa alebo najrýchlejšiu raketu? Stačí nechať modely cez noc na vzduchu a budú s vami navždy. Kinetická pena vyschne a stvrdne v tvare, ktorý ste jej dali. Zostáva nie len krásne lesklý, ale aj farebný, ale stále jemný a príjemný na dotyk.

Upratovanie je hračka

Kinetic Foam je úžasný materiál s mnohými neuveriteľnými vlastnosťami. Ale vzájomná priľnavosť malých loptičiek len medzi sebou a ničím iným je jednoducho k nezaplateniu. Pena sa nedá zašlapať do koberca alebo prilepiť k nábytku. Nepohlcuje prach ani iné nečistoty. Preto zostáva stále rovnaká ako nová aj po mnohých použitiach. Počas upratovania stačí jednotlivé kúsky rýchlo stlačiť k sebe a v okamihu máte všetku penu pohromade, ktorú stačí dať späť do škatule, kde počká na ďalšie použitie.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kinetic Foam - Multi balenie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kinetic Foam - Multi pack (červená, modrá, zelená). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kinetic Foam - Multi Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kinetic Foam - Multi Pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kinetikus hab - Multi pack.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií