Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Klein Bosch Strunová kosačka na trávu

Zobraziť katalóg
Klein Bosch Strunová kosačka na trávu
Herná sada v záhrade, ozubené kolesá poskytujúce zvuk ako skutočnú kosačku, vhodné pre deti od 3 rokov, rozmery 80x50x22cm
Kód:  HRAms040 Produktové číslo:  4009847027757
Klein Bosch Strunová kosačka na trávu Predaj skončil

Klein Bosch Strunová kosačka na trávu

Strunová sekačka Klein Bosch je ideálním pomocníkem pro každého malého zahradníka. Je věrnou napodobeninou opravdové sekačky Bosch. Malí šikulové s ní mohou vypomáhat při údržbě zahrady. Sekačka vydává zvuk pomocí ozubeného kolečka. K jejímu provozu nejsou potřeba žádné baterie.

Klíčové vlastnosti

  • Strunová sekačka na trávu
  • Mechanická hračka
  • K provozu nejsou potřeba baterie
  • Vydává zvuk pomocí ozubeného kolečka
  • Vhodné pro děti od 3 let

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Klein Bosch Strunová kosačka na trávu
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klein Sekačka na trávu strunová Bosch. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Klein Sekačka na trávu strunová Bosch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Klein Sekačka na trávu strunová Bosch. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Klein Bosch damilos fűkasza.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií