AD homeoffice PET

Koliesko

Zobraziť katalóg
Koliesko
5 1 hodnotení
Herná sada – z kvalitného plastu
Kód:  HRAif1607 Produktové číslo:  8000796063205 Stránky výrobcu

Koliesko

Toto záhradné koliesko rozveselí každú detskú tváričku. Je vyrobené z kvalitného plastu, vďaka tomu uvezie aj naozaj veľký náklad. Použiť ho môže dieťa ako doma na prevoz napríklad hračiek, tak na záhrade, kde sa stane rovným pomocníkom dospelých. Využiť ho môže na prevoz piesku, hliny, kvetín či trávy. Fantázii sa medze nekladú. Nielen, že sa dieťa zabaví, ale pomocou hrania sa tiež učí pracovať. Tiež oceníte jednoduchú údržbu, kedy koliesko stačí umyť hadicou s vodou. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené z kvalitného plastu
  • Možno ho použiť v interiéri aj exteriéri
  • Na prevoz akéhokoľvek nákladu
  • Ľahko umývateľné
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Rozmery:

50 × 28 × 28,5 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Koliesko
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kolečko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielset Schubkarre. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielset Schubkarre. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Talicska.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií