P&G MS v hokeji_CZ

Korbo 120

Zobraziť katalóg
Korbo 120
Stavebnica – na vytvorenie vlastného mechanického stroja, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif2253 Produktové číslo:  5906395455034

Korbo 120

Stavebnica Korbo 120, obsahujúca 120 stavebných dielikov, je určená pre malých konštruktérov, ktorí si chcú postaviť svoj vlastný mechanický stroj v krásne sýtych farbách. Zakladá sa na princípe premýšľania, budovania a rozhýbania. Samotné dieťa tak nabáda k mysleniu a experimentovaniu, pretože len takéto spojenie týchto zariadení umožňuje celý projekt dostať do pohybu. Prostredníctvom týchto projektov si malí stavebníci rozvíjajú aj schopnosť pochopenia používania prevodov v mechanike. V základe je možné zostaviť 20 projektov, ale fantázii a vynaliezavosti detí sa medze nekladú. Vhodná od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché spájanie súčiastok
  • Motív premýšľania a experimentovania
  • Rozvíjanie vynaliezavosti
  • Pochopenie používania prevodov v mechanike
  • Rozlíšiteľné sýte farby
  • 120 súčiastok v balení
  • Krabicu si môžete vziať aj na výlet
  • Návod

Samotné stavanie

Stavebnica je založená na princípe spájania špeciálnych podstáv, ozubených kolies, valcov, konektorov a pohyblivých čapov, pričom dochádza k vzájomnému spolupôsobeniu. Súprava obsahuje dohromady 120 kusov súčiastok. Možno s nimi postaviť všetky projekty súpravy 18 Piesek vo väčšom množstve.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Korbo 120
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Korbo 120. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Korbo 120 Bausatz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Korbo 120 Bausatz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Korbo 120.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií