Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Korbo 154 Cosmo

Zobraziť katalóg
Korbo 154 Cosmo
Stavebnica – téma vesmír, materiál plast, vhodná od 4 rokov
35,29 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HRAif2252 Produktové číslo:  5906395455102 Stránky výrobcu
Korbo 154 Cosmo 35,29 € Momentálne nedostupné

Korbo 154 Cosmo

Stavebnica Korbo Cosmo, obsahujúca 154 stavebných dielikov, je určená pre malých astronautov, ktorí si chcú postaviť svoj vlastný mechanický stroj v zvláštnych neónových farbách. Zakladá sa na princípe premýšľania a budovania. Samotné dieťa tak nabáda k mysleniu a experimentovaniu, pretože len takéto spojenie týchto zariadení umožňuje celý projekt dostať do pohybu. Prostredníctvom týchto projektov si malí stavebníci rozvíjajú aj schopnosť pochopenia jednoduchých princípov fyziky. V základe je možné zostaviť 7 projektov, ale fantázii a vynaliezavosti detí sa medze nekladú. Odporúčaná veková kategória 6 – 12 rokov. Vhodná od 4 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché spájanie súčiastok
  • Motív premýšľania a experimentovania
  • Rozvíjanie vynaliezavosti
  • Pochopenie jednoduchých princípov fyziky
  • Rozlíšiteľné neónové farby
  • 154 súčiastok v balení
  • Obohatená o informácie potvrdené NASA
  • Návod

Samotné stavanie

Stavebnica je založená na princípe spájania špeciálnych podstáv, ozubených kolies, valcov a konektorov, pričom dochádza k vzájomnému spolupôsobeniu. Súprava obsahuje dohromady 154 kusov súčiastok. Z toho 124 súčiastok je v tvare ozubených kolies a konektorov umožňujúcich tvoriť pohybové štruktúry ako napr. radar, rover či vesmírnu raketu. Zvyšných 30 sú špeciálne súčiastky zobrazujúce Slnko, planéty a ich mesiace.

    Slnečná sústava

    Deti si môžu zostaviť samotnú maketu celej slnečnej sústavy. Druh tejto stavebnice „Cosmo“, obsahuje špeciálne súčiastky – lepenkové modely Slnka a planét obohatené o základné informácie obsiahnuté v pokynoch potvrdených NASA. Súčasťou teda sú uvedené údaje o planétach, ich veľkosť, teplota a vzdialenosť od Slnka.

    Obsah:
    1× Slnko, 1× Merkúr, 1× Venuša, 1× Zem, 1 ×Mars, 1× Jupiter, 1× Saturn, 1× Urán, 1× Neptún, 6× Mesiac.

    Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

    Parametre a špecifikácia

    Vhodné od
    4 rokov Hotovo!
    Materiál
    Plast Hotovo!
    Téma
    Vesmír Hotovo!

    Čo musíte vedieť

    Vhodné od
    4 rokov Hotovo!

    Stavebnice a puzzle

    Materiál
    Plast Hotovo!
    Téma
    Vesmír Hotovo!
    Poznámka:

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
    Príslušenstvo pre Korbo 154 Cosmo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Korbo 154 Cosmo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Korbo 154 Cosmo Bausatz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Korbo 154 Cosmo Bausatz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Korbo 154 Cosmo.
    P-DC1-WEB12
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií