AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

KORES školský kufrík – výbava pre školákov

Zobraziť katalóg
KORES školský kufrík – výbava pre školákov
4,8 6 hodnotení
Školská súprava , vhodné od 6 rokov
Kód:  KRS146a Produktové číslo:  11033 Stránky výrobcu
KORES školský kufrík – výbava pre školákov Predaj skončil

KORES školský kufrík – výbava pre školákov

Originálna sada Kores so základnou výbavou pre školákov

Hľadáte zábavu pre každé dieťa, ktoré rado objavuje a skúma nové veci? V tom prípade je Kores súprava školských potrieb presne to pravé. Ide totiž o jedinečnú výbavu v podobe praktického kufríka pre začínajúcich školákov. Obsahom je nielen predpísaný zoznam povinného školského vybavenia. A ako darček je priložený malý a veľký rozvrh, záložka a pravítko. Vaše deti budú kufrík Kores milovať! Môžu si ho vziať na dovolenku, k babičke alebo k vode. A po lete si ho automaticky vezmú aj do školy.

Kufrík plný radosti

Kufrík svojím obsahom zabaví deti, ktoré sa chcú hrať a zároveň aj nenásilnou formou vzdelávať. Kufrík Kores obsahuje mnoho zaujímavých a kvalitne spracovaných pomocníkov na zábavu a radosť. Je vhodný nielen pre predškolákov, ale poteší aj staršie deti z druhej alebo tretej triedy.

Školská sada Kores podporí kreatívnu tvorbu detí

Podporte deti v ich kreativite. Všetky výrobky v kufríku Kores sú vybrané s cieľom podporiť kreatívne tvorenie. Malé deti si cez prázdniny ešte viac osvoja používanie tempier, vodoviek, pasteliek, lepenie alebo strihanie. Kufrík Kores tak ľahko urobí radosť celej rodine.

Pastelky, vodovky, tempery aj nožnice

Vaše deti si obsah kufríka Kores doslova zamilujú. Hneď poruke totiž budú mať nielen farebnú plastelínu, tempery, ale aj vodovky pre vášnivých maliarov. Samozrejmosťou sú detské nožnice zlepšujúce zručnosť a potešia aj predtlačené rozvrhy, pravítko alebo záložka do knižky.

Obsah kufríka Kores

  • Trojhranné pastelky Kolores 12 ks
  • Trojhranná ceruzka Mathmagic s násobilkou 2=HB
  • Plastelína 10 farieb
  • Tempery 12 farieb
  • Vodovky 25 mm 12 farieb
  • Detské nožnice soft uchopenie 130 mm
  • Guma KE20 biela 60 × 21 × 10 mm na gumovanie
  • Dvojité strúhadlo Migoo so zásobníkom
  • Lepiaca tyčinka 15g
  • Pravítko
  • Rozvrhy
  • Záložka

Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KORES školský kufrík – výbava pre školákov Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KORES školní kufřík – výbava pro školáky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KORES Schul-Set - mit Ausstattung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KORES Schul-Set - mit Ausstattung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KORES iskolatáska - felszerelés iskolásoknak.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií