AD homeoffice AD homeoffice

Kovové riadu v kufríku - tortičky

Zobraziť katalóg
Kovové riadu v kufríku - tortičky
Herná sada 13 kusov, odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAa4416a Produktové číslo:  8590439120056
Kovové riadu v kufríku - tortičky Predaj skončil

Kovové riadu v kufríku - tortičky

Každé malé hostitelce udělá ohromnou radost sada roztomilého nádobí, které je jako stvořené pro pořádání čajových dýchánků s panenkami i s kamarádkami. V balení najdete celkem 13 kusů nádobí s motivy dortíků, všechny části jsou pak uloženy v praktickém kufříku, do nějž je lze ukládat i po skončení hry. Tato krásná sada může dělat radost hospodyňkám od 5 let. 

Specifikace:

Počet kusů v balení:
13

Doporučený věk:
5+

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kovové nádobí v kufříku - dortíky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Metallgegenstände in einem Aktenkoffer - Kuchen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Metallgegenstände in einem Aktenkoffer - Kuchen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kovové nádobí v kufříku - dortíky.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií