Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Králik bodkovaný 29 cm

Zobraziť katalóg
Králik bodkovaný 29 cm
Kolotoč nad postieľku – prateľná, šuštivé ušká, chrastidlo v nožičke
Kód:  HRAmm245 Produktové číslo:  8590121444026

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Králik bodkovaný 29 cm

Mäkučký králik s bodkami je určený aj pre tých najmenších. Má šuštivé ušká a v jednej z labiek sa nachádza hrkálka, ktorá svojimi zvukovými podnetmi stimuluje detské zmysly. Zajačik má praktické pútko vhodné na zavesenie. Hračku je možné prať v práčke. Vyrobené v ČR.

Rozmery zajačika: šírka 22 cm, výška 29 cm, dĺžka 13 cm.  

Parametre a špecifikácia

Dĺžka/hĺbka
13 cm Hotovo!
Šírka
22 cm Hotovo!
Výška
29 cm Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka
13 cm Hotovo!
Šírka
22 cm Hotovo!
Výška
29 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetko vybavenie do postieľky
» Všetky hračky pre novorodencov

Bábätká a všetko okolo, chcete si prečítať viac? Ako naučiť dieťa smrkať | Tehotenská jóga | Čo so sebou do pôrodnice | Čo jesť a nejesť v tehotenstve | Baby shower: Oslava narodenia bábätka | Ako spoznať tehotenstvo | Ako naučiť dieťa na nočník | Kedy a ako začať s príkrmami u bábätiek | Vitamíny a minerály v tehotenstve.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Králik bodkovaný 29 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Králík puntíkový 29cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hase mit getupften Ohren 29 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hase mit getupften Ohren 29 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plüssjáték Pöttyös Nyuszi 29 cm.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií