Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Krtko v jahodách

Zobraziť katalóg
Krtko v jahodách
5 2 hodnotení
Puzzle 40 dielikov, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa4939 Produktové číslo:  8590878322011

Krtko v jahodách

Kto by nepoznal Krtka - sympatickú postavičku z rozprávok pre deti? Svojou naivnou úprimnosťou si dokáže získať nielen deti, ale aj dospelých, ktorí si ho často z doby detstva dobre pamätajú. Či už je to príbeh o tom, ako si ušil krásne nohavice s vreckami alebo napríklad o jeho trampotách so žuvačkou či paraplíčkom. Deti poznajú krtka z televíznej obrazovky, z detských omaľovaniek, obrázkov, majú doma jeho plyšovú podobizeň a samozrejme obrázkové knižky. Radi sa s ním stretávajú, radi sa s ním hrajú. Príležitosť k tomu im prináša aj skladačka Krtko v jahodách.

Deti od veku 4 rokov sa môžu dosýtosti pohrať so štyridsiatimi dielikmi puzzle a vyskúšať si, ako sa im podarí zložiť obrázok Krtka v jahodách. Spolu s Krtkom si dali schôdzku aj mravce, osy, lienky či húsenica. Krtko je na záhradke a pekne pokropí z kanvičky. Sotva stihnú utekať. Milý obrázok sa môže po poskladaní stať ozdobou detskej izby alebo môže byť znovu rozložený a poslúžiť k skladaciemu tréningu napríklad aj pre celú rodinu. Puzzle je výborným prostriedkom k zdokonaľovaniu detského sústredenia, orientácie v priestore a fantázie. Rovnako významnou mierou sa podieľa na precvičení jemnej motoriky. Počas dlhých zimných večerov zjednotí rodinu v príjemnej usmievavej nálade nad skladačkou.

DINO je kvalitný český výrobca zaoberajúci sa výrobou obľúbených skladačiek už od roku 1993. Od začiatku sú jeho výrobky zárukou vysokej kvality a preto sú tiež veľmi obľúbené a žiadané.

Rozmery:
37 x 29 cm

 

 

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Krtko Hotovo!
Druh
Puzzle Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Krtko Hotovo!

Druh

Druh
Puzzle Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Krtko v jahodách Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Krteček v jahodách. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mole in Erdbeeren. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mole in Erdbeeren. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kisvakond és az epermező.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií