Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Kvadrokoptéra - JJRC RC H8C

Zobraziť katalóg
Kvadrokoptéra - JJRC RC H8C
Dron s 2Mpix kamerou, dosah až 300 m
Kód:  HRAa5259 Produktové číslo:  559018

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kvadrokoptéra - JJRC RC H8C

Cenově dostupná kvadrokoptéra Coolerstuff RC H8C nabízí kromě 2Mpix kamery velmi dobré letové vlastnosti, díky kterým je dron vhodný i pro úplné začátečníky. Vestavěná Li – Pol baterie s kapacitou 500 mAh umožňuje až 8 minut letu, její nabíjení poté trvá přibližně 110 minut.

Dálkový ovladač s informačním displejem je napájený čtveřicí baterií AA (nejsou součástí balení) má dosah až 300 metrů, díky čemuž můžete létat ve skutečně velkém prostoru. Kvadrokoptéra je vybavena LED diodami pro snadnou orientaci i ve tmě. Pořízené fotografie a videa se ukládají na SD kartu.

Klíčové vlastnosti

  • Dosah dálkového ovládání až 300 m
  • Náhradní listy vrtulí v balení
  • Doba letu až 8 minut
  • Elegantní černé provedení
  • LED diody
  • 2Mpix kamera

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Dron Hotovo!
Obsah balenia
Model Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Model Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kvadrokoptéra - JJRC RC H8C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kvadrokoptéra - JJRC RC H8C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quadcopter - Coolerstuff RC H8C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quadcopter - Coolerstuff RC H8C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kvadrokoptéra - JJRC RC H8C.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií