Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kvadrokoptéra Dromida Vista FPV modrá

Zobraziť katalóg
Kvadrokoptéra Dromida Vista FPV modrá
5 1 hodnotení
Dron – je navádzaný pomocou rádiového vysielača, ktorý je súčasťou balenia spolu s náhradnou sadou vrtúľ, integrovaná kamera 720p so 4GB microSD kartou, batéria 850mAh Li-polymérová, hmotnosť 136g, indoor aj outdoor využitie, odporúčaný vek od 14 rokov
Kód:  HRAa6466 Produktové číslo:  0707768204014

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kvadrokoptéra Dromida Vista FPV modrá Predaj skončil

Kvadrokoptéra Dromida Vista FPV modrá

Dron s kamerou a vynikajúcimi letovými vlastnosťami pre lietanie vnútri aj vonku – to je Dromida Vista FPV, ktorá je určená pre všetkých pilotov od 14 rokov. Dron je vyrobený z kvalitného plastu, ktorý ho chráni pred poškodením a zároveň mu dodáva nezameniteľný vzhľad. Hmotnosť dronu je len 136 gramov, uhlopriečna veľkosť je 251 mm.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný pre indoor aj outdoor lietanie
  • Integrovaná 720 p kamera natočí úžasné zábery z výšky
  • Online prenos z kamery do smartfónu, alebo tabletu v rámci siete
  • Farebné LED osvetlenie pre lepšiu orientáciu
  • Súčasťou balenia je rádiový vysielač aj náhradná súprava vrtúľ

Neuveriteľná zábava vnútri aj vonku

S Vistou FPV zažijete veľa zábavy vonku aj v kancelárii. Jeho obratnosť vám dovoľuje sa s ním poriadne zabaviť: lietajte nízko, alebo vysoko a skúšajte rôzne manévre. Objavte všetky jeho schopnosti, vykonávajte otočky, premety a obraty automaticky stlačením tlačidla na ovládači. Dron disponuje 4 letovými režimami, ktoré uspokoja ako začiatočníkov bez predchádzajúcich skúseností, tak i skúsených pilotov, ktorí dokážu využiť všetky jeho akrobatické schopnosti. Presnému pilotovaniu pomáha 3-osový stabilizačný systém, ktorý dovoľuje lietanie aj v miestnosti s obmedzeným priestorom.

Priamy prenos z kamery

So vstavanou 720 p kamerou, ktorá ukladá záznam na 4 GB microSD kartu, získate jedinečné zábery z vtáčej perspektívy. Prvýkrát sa pozriete ako vyzerá vaše okolie z nevšedných uhlov a výšok. Obraz môžete vďaka WiFi prenosu sledovať na svojom mobilnom telefóne, alebo tablete, a to v reálnom čase. Stačí si iba zadarmo stiahnuť aplikáciu Drone View App z Google Play, alebo App Store.

4 režimy

  • Jednoduchý: vhodný pre indoor použitie a začiatočníkov, ktorí sa učia lietať
  • Normálny: vhodný pre vonkajšie použitie
  • Pokročilý: pokročilá stabilizácia je vypnutá
  • Expert: pokročilá stabilizácia je vypnutá, vyššia možnosti ovládania

Súčasť balenia
Kvadrokoptéra Vista FPV, rádiový ovládač, LED osvetlenie, náhradná súprava vrtúľ, mini kamera, držiak na telefón, 4 GB microSD karta, štartová príručka, skrutkovač, 4× AAA batéria, LiPo Battery, USB nabíjačka

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Dron Hotovo!
Obsah balenia
Batéria, Model Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Batéria, Model Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prosim Vas jak dlouho se nabiji? Da se dokoupit nahradni baterie? Jake rozliseni to ma fotografii? Jakou uleti maximalni vzdalenost od ovladace? Kolik nabiti vydrzi baterie? Do jake max. vysky dron leta? Dekuji Vam za odpověď.

Dobrý den,mohu se prosím vás zeptat jak dlouho vydrzi dron letat na jedno nabiti?

Mám problém v navázání kamera-telefon. Nainstalovaný DroneView. WIFI najde kameru, ale aplikace je neaktivní. stále vyhledává. Co s tím??

Dobrý den Mám problém s nastartovánim rotorů. Dron se chová normálně do chcvíle kdy vezmete za kniply dron jakoby nic blika ze je pripraven ke startu. Ovladac jednou za cHvily dlouze pípne. Baterky z ovladače jsem zkoušel samozdrejme bez vysledku. Předem děkuji.

Dobrý den,je možné nejak určiť životnosť motorčekov.Kolko hodín je možné približne nalietať?Predsa sú to mikromotori s vysokými otáčkami.Ďakujem

dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli je dron kompletní nebo u něj něco chybí ?!děkuji

Dobrý den, je možné objednat k dronu náhradí USB nabíječku?

Chcel by som sa informovať ako je lietanie s dronmi poriešené v rámci legislatívy. Existujú nejaké podmienky/obmedzenia pre lietanie s dronmi resp. fotografovanie a natáčanie?

Dobrý den, dne 25.11.2016 jsem u Vás zakoupila kvadrokoptéru Dromida Vista FPV. Od jejího prvního vzlétnutí se kvadrokoptéra neumí udržet na místě a stále bočí na jednu stranu. Zkoušela jsem ji několikrát nakalibrovat, ale nepomohlo to. Chtěla jsem se zeptat, jak bych měla postupovat. Předem mockrát děkuji za odpověď.

Dobrý den, tento typ dronu už j sestavěn a přiravn k letu?

12
Diskusia a poradňa k Kvadrokoptéra Dromida Vista FPV modrá
Príslušenstvo pre Kvadrokoptéra Dromida Vista FPV modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kvadrokoptéra Dromida Vista FPV modrá.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií